Sterren op TV
Chiel Harten Queens of the Jungle Buitengewoon Chiel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 10 oktober 2016

Chiel Harten is de grappenmaker in Queens of the Jungle

Chiel Harten is zonder twijfel de grappenmaker in Queens of the Jungle. Deze jongeman heeft een uitgesproken mening en kwam in het verleden al flink in het nieuws toen hij langs was gekomen in het programma Life 4 You. Ook is de interieurstylist de hoofdpersoon in de realityserie Buitengewoon Chiel op het kanaal OUTtv.

Chiel Harten is Queens of the Jungle

Chiel Harten is één van de deelnemers aan het programma Queens of the Jungle. Nog voordat het programma officieel op de buis was, was al te merken dat deze jongeman de echte grappenmaker onder de kandidaten is. “Mijn ideale vakantie? Lekker met mijn vouwfiets en mijn ANWB-kaart op pad. Nee, schat, wat denk je”, zo grapte de stylist in een preview-video van het programma.

Of Chiel er nou echt goed aan heeft gedaan om mee te doen aan Queens of the Jungle, is enigszins de vraag. De kandidaten moeten tenslotte overleven in de jungle. “Het woord survival is al een nachtmerrie”, aldus de woorden van Harten, die nooit een blad voor zijn mond neemt.

Chiel Harten haalt uit naar Carlo Boszhard over botox

Chiel Harten bereikte in het verleden ook al eens alle grote media toen hij in een uitzending van Live 4 You flink had uitgehaald naar Carlo Boszhard. Laatstgenoemde begreep helemaal niets van het feit dat de 25-jarige interieurstylist al aan de botox zat en dat liet Boszhard dan ook weten.

“Maar als je 25 bent, dan ga je toch niet aan zoveel botox”, vroeg Boszhard zich af. “Weet je wat het is. Ik heb me daarin verdiept en ik heb met meerdere artsen gesproken daarover. Wat ik eigenlijk doe, is het verouderingsproces uitstellen.” Toen de presentator vervolgens zei dat Chiel nog maar 25 is, was hij duidelijk. “Ja, maar dat betekent dat ik later niet zulke groeven in mijn kop krijg zoals jij”, aldus Harten. Tegenwoordig heeft hij ook zijn eigen botox-kliniek.

Chiel Harten is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.