Sterren op TV
Chiara Joey Vier handen op één buik

Chiara en Joey in Vier Handen Op Eén Buik

Chiara en Joey doen mee aan Vier Handen Op Eén Buik. In het programma zien we hoe Bekende Nederlanders een erg jonge moeder onder hun hoede nemen. In Vier Handen Op Eén Buik worden tienermoeders gevolgd die zeker nog niet alles op orde hebben om een kind te gaan verzorgen. Zo hebben ze vaak nog geen eigen huis, loopt hun relatie niet vlekkeloos en hebben ze vaak geen vast inkomen.

Chiara en Joey in Vier Handen Op Eén Buik

Chiara en Joey doen ook mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Chiara is achttien jaar oud en in verwachting van haar eerste kindje. Op het moment dat het filmen van het programma begint, is Chiara al 32 weken onderweg. Ze heeft echter zeker nog niet alles op orde voor het ontvangen van een kind en dus krijgt ze de hulp van een bekende moeder. Het is Georgina Verbaan die de taak heeft gekregen om Chiara te helpen.

Chiara woont tijdelijk bij haar negentienjarige vriend Joey en zijn ouders in. Naar school gaan doet ze niet meer en werk heeft ze ook niet. Chiara zit dan ook erg vaak alleen thuis en heeft in het verleden al een depressie gehad. Lukt het Georgina om het jonge koppel klaar te stomen voor de komst van hun eerste baby?

De afgelopen weken in Vier Handen Op Eén Buik:
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy