Sterren op TV
Chiara Creemers Ex on the Beach Double Dutch Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 24 mei 2017

Chiara Creemers in Ex on the Beach Double Dutch na Temptation Island

Chiara Creemers is de eerste ex in Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongedame komt als eerste aan op het eiland waar haar ex nietsvermoedend een leuke vakantie denkt te vieren. Een onbekende op de Nederlandse televisie is Chiara allerminst. In 2016 was ze één van de verleidsters in Temptation Island, maar volgens deze jongedame gaat EOTBDD nog een stap verder dan TI.

Chiara Creemers in Ex on the Beach Double Dutch

Chiara Creemers is te zien in het tweede seizoen van Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongedame is de ex-vriendin van Mike Movic. Wellicht had je het idee dat ze na Temptation Island niet zo’n trek meer had in een tijdje op een onbewoond eiland met allemaal mannen, maar niets is minder waar.

“Twee weken gratis vakantie, waarom niet?”, vroeg Chiara zich af in gesprek met Het Laatste Nieuws. Het is dan ook duidelijk waarom ze mee heeft gedaan aan het programma. Hoe Chiara zich gedragen heeft in Ex on the Beach Double Dutch, gaan we vanaf 14 mei zien op MTV.

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Chiara Creemers in Temptation Island

Chiara deed in 2016 mee aan Temptation Island. Als verleidster schreef ze zich in voor het programma. De Antwerpse jongedame had er haar persoonlijke doel van gemaakt om Marvin uit zijn tent te lonken. Vooral de scène van het stelletje onder de douche bleef de kijkers lang bij.

Na afloop van Temptation Island kon Chiara ook op flink wat kritiek rekenen, maar dat heeft er niet van weerhouden om opnieuw aan een dergelijk programma mee te doen. In ex on the Beach Double Dutch gaat het volgens de ex van Mike helemaal los. “Het is écht all the way. Ik was al heel wat gewend van op ‘Temptation Island’ vorig jaar, maar ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is niet normaal.”

De reguliere vrouwelijke deelnemers zijn Hannah, Alisa, Shelby en Esmee en Sharon. De mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Jeffrey, Mike en Bastiano.

Chiara Creemers is te volgen via Instagram en Facebook.