Sterren op TV
Cheyenne Kevin tweeling Vier Handen Op Een Buik

Cheyenne en Kevin in Vier Handen Op Eén Buik

Cheyenne en haar vriendje Kevin zijn te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Met haar zeventien jaar is Cheyenne nog piepjong, maar toch is ze in verwachting geraakt. Een groot nadeel is dat ze een knipperlichtrelatie heeft met de vader van haar kind en dat ze niet samenwonen. Tatum Dagelet schiet de twee te hulp in Vier Handen Op Eén Buik. In het programma worden tienermoeders, die in een niet al te ideale situatie zwanger zijn geraakt, geholpen door bekende Nederlanders.

Cheyenne en Kevin in Vier Handen Op Eén Buik

Cheyenne en Kevin doen mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Alhoewel Cheyenne nog maar zeventien jaar oud is en haar toekomst nog niet echt op orde heeft, is ze onverwachts zwanger geraakt van haar vriendje Kevin. Ze wonen niet samen en hebben een knipperlichtrelatie. Het lukt de twee vaak maar niet om goed met elkaar te communiceren en dat komt voornamelijk omdat Cheyenne zo direct is.

Tatum Dagelet wil de twee maar al te graag helpen om onder meer die communicatie aan te pakken. Ook wil ze het stel klaarstomen voor de komst van hun kleine. Dan komt er echter ook nog een verrassing. Cheyenne en Kevin krijgen niet één, maar twee kinderen. Ze is namelijk zwanger van een tweeling.

De afgelopen weken in Vier Handen Op Eén Buik:
Tanja en Jeremy