Sterren op TV
Chevelly Cooman The Voice of Holland TVOH

Chevelly Cooman opnieuw in The Voice of Holland

Chevelly Cooman doet weer mee aan The Voice of Holland. De zangeres deed in 2017 ook al eens een poging, maar slaagde er toen tijdens haar Blind Audition niet in om de jury te overtuigen. Alhoewel onder meer Ali B wel een paar keer dichtbij was, besloot hij uiteindelijk niet te draaien. Nu voor het negende seizoen van de talentenjacht doet Chevelly een nieuwe poging.

Chevelly Cooman in The Voice of Holland

Chevelly Cooman is te zien in The Voice of Holland. De zangeres maakte via haar Instagram-account bekend dat ze voor een tweede keer meedoet aan het programma. Daarin wilde ze echter nog niet vertellen of ze ook door is naar de Battles.

Voor Chevelly is het niet de eerste keer dat ze voor de vier rode stoelen stond te zingen. In 2017 deed de zangeres ook al mee aan het programma en zong ze tijdens de Blind Auditions het nummer Clown van Emeli Sandé. Lang leek Ali B te twijfelen of hij niet moest drukken voor de talentvolle zangeres, maar dat deed hij uiteindelijk niet. Nu mag ze een nieuwe poging wagen en is het de vraag of Ali B, Anouk, Waylon of Lil Kleine voor haar zal draaien.

Chevelly Cooman zangeres

Chevelly Cooman heeft de laatste maanden zeker niet stil gezeten. Alhoewel ze niet door was naar de volgende ronde van de talentenjacht in 2017, is ze gewoon doorgegaan met zingen. Met haar zeventien jaar oud lijkt Chevelly dan ook zeker een artiest te worden om in de gaten te houden.

Naast haar deelname aan The Voice of Holland werkt Chevelly ook via andere manieren aan haar carrière. Zo is ze één van de studenten aan de Nederlandse Popacademie. Hoever ze dit jaar komt in The Voice of Holland, is afwachten.

Chevelly Cooman is te volgen via Instagram en Facebook.