Sterren op TV
Cheryl Franks vriendin Twan Huys

Cheryl Franks is de vrouw van Twan Huys

Cheryl Franks is de vrouw van Twan Huys. Huys leerde zijn vrouw in 2001 kennen en is vandaag de dag nog altijd dolgelukkig met haar. De presentator en journalist laat zich in de media regelmatig uit over Cheryl. Toch had haar familie lange tijd geen idee waar Cheryl was.

Cheryl Franks vrouw Twan Huys

Cheryl Franks is de vrouw van Twan Huys. De twee leerden elkaar in 2001 kennen en zijn inmiddels ook alweer lange tijd gelukkig getrouwd. Alhoewel zij ondertussen dolgelukkig was met Twan Huys, bleek ze elders op de wereld te boek te staan als Missing Person. Haar familie had namelijk lange tijd geen enkel idee waar Cheryl was, terwijl ze toen blijkbaar al samen was met Huys.

“Mijn vrouw is Brits maar ik heb haar in Amsterdam ontmoet. We leerden elkaar kennen in 2001, een maand voordat ik de vraag kreeg of ik correspondent in Amerika wilde worden. Ze is in het diepe gesprongen en meegegaan”, vertelde Twan Huys al eens aan Libelle. “Ze vroeg of ik dacht dat het stand zou houden als we niet samen naar Amerika zouden gaan. Dat leek mij ingewikkeld. Ze is meegegaan, klaar. Eigenlijk hebben we er helemaal niet over getwijfeld.” Pas in 2007 kwamen ze weer terug in Nederland, waar Cheryl aan de slag ging als yogalerares in Amsterdam.

Cheryl Franks vermist

Cheryl Franks had het dan ook prima naar haar zin in Nederland, maar daar wist haar familie niets van. Zij dachten dat Cheryl een rondreizende danseres was en dat ze in een boeddhistische tempel in Australië terecht was gekomen. Sindsdien had ze nog amper contact met haar familie en volgens The Post Online zouden zelfs de politie en de Engelse ambassade in Australië zijn ingeschakeld.

Ook werd Missing People benaderd en vroeg men zich hier en daar af of ze misschien vermoord zou zijn. Al die tijd bleek ze echter gewoon veilig te zijn bij Twan Huys, iets wat haar ouders nooit meer hebben geweten omdat ze toen al waren overleden. Cheryl Franks en Twan Huys zijn zelf ook al een tijdje ouders. Zoon Jack is elf jaar oud en dochter Dylan Rose is negen jaar oud.