Sterren op TV
Cherie Fransen HNTM Holland's Next Top Model

Cherie Fransen in Models in Cape Town na Holland’s Next Top Model

Cherie Fransen zien we terug in Models in Cape Town nadat ze eerder te zien was in Holland’s Next Top Model. De toen 22-jarige Cherie uit Breda besloot zelf uit HNTM te stappen, want ze volde zich niet comfortabel om zich te ontwikkelen. Nu zien we haar in Models in Cape Town.

Cherie Fransen in Holland’s Next Top Model

Cherie Fransen koos ervoor om zich in te schrijven voor Holland’s Next Top Model en dat met succes. Het model, dat onder andere Models at Work, Showpony, ST. studio en Moeder Anne Casting op haar CV heeft staan, behoort namelijk tot de laatste twaalf deelnemers van het programma. Haar droom om benoemd te worden tot HNTM is dus weer een stap dichterbij gekomen. Cherie, die in het verleden haar havo-diploma behaalde en aan de slag ging op Fontys Hogescholen, kijkt uit naar haar avontuur bij Holland’s Next Top Model.

“Ik heb er heel veel zin in. Ik ben aan de ene kant heel zenuwachtig ineens, omdat ik zoiets heb van wat staat me allemaal te wachten, ik heb de regie niet in eigen handen. Er zijn toch best wel dingen waar je spanning mee kan hebben. Maar ik ga er voor de volle honderd procent voor en we zien wel hoe het allemaal loopt.” Uiteindelijk besloot ze dus zelf eruit te stappen, haar keuze werd gewaardeerd door de jury. Kijkers waren wel teleurgesteld, maar ze keert nu dus terug.

De vriend van Cherie Fransen

Hoe lang Cherie Fransen al gelukkig is in de liefde, weten we niet. Maar dat ze een vriend heeft, is wel duidelijk. Hij luistert naar de naam Thom van der Bruggen. Of die relatie altijd over rozen gaat, is wel de vraag. In oktober 2014 liet Van der Bruggen op zijn Facebook-pagina weten een ‘ingewikkelde relatie’ te hebben met het model. Cherie Fransen is geboren in Breda, tegenwoordig woont deze knappe jongedame echter in Amsterdam. Alhoewel ze zelf dus in Nederland is geboren en getogen, liggen haar roots elders. Ze heeft namelijk Italiaans en Tunesisch bloed door haar aderen stromen. Mogelijk dat Cherie vanwege haar afkomst ook meerdere talen goed beheerst. Zo schijnt ze zich zonder problemen te redden in het Engels, Spaans, Frans en Duits.

Cherie Fransen in Models In Cape Town

Op RTL5 keert Cherie Fransen terug op de buis als deelneemster aan Models in Cape Town. Eerder was er al een succesvolle serie met Models in Paris, nu wordt een groep modellen gevolgd in de Zuid-Afrikaanse plaats. In totaal zijn er zes Nederlandse modellen die het helemaal willen gaan maken in de leukste stad van Afrika. Het geeft een unieke kans om mee te kijken achter de schermen van het echte leven van een model.

Meer te weten komen over Cherie Fransen? Zij is te volgen via Instagram en Facebook.

Deelnemers Models in Cape Town: Michelle Zwaal | Rien Welsink | Veroni Leijnse | Farrieda Smit | Bob Maarten van der Hoek | Montell van Leijen