Sterren op TV
Chelsey Weimar

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 april 2016

Laatst Geüpdatet: 11 april 2016

Chelsey Weimar doet het met Leonardo DiCaprio

Chelsey Weimar is in één klap wereldberoemd geworden. Niet zo lang geleden kon ze nog ongezien over straat, maar nu ze aan Leonardo DiCaprio gekoppeld wordt is Chelsey Weimar plotseling publiek bezit geworden. Helemaal anoniem kon ze overigens niet over straat, aangezien het bloedmooie model ongetwijfeld door veel mannen wordt nagekeken.

Wie is Chelsey Weimar?

Chelsey Weimar is negentien jaar geleden pas geboren, maar het was al snel duidelijk dat de mannen voor haar in de rij zouden staan. Ze was namelijk pas vijftien jaar toen ze haar eerste modellenprijs won. Ze nam in 2012 deel aan het RTL-programma The Face en ondanks haar jonge leeftijd wist ze dit modellenprogramma op haar naam te schrijven.

Het betekende voor Chelsey Weimar de lancering van haar modellencarrière. Ze werd het gezicht van een L’Oréal Paris-campagne en bovendien tekende ze een contact bij een internationaal modellenbureau.

Chelsey Weimar nieuwe vlam Leonardo DiCaprio

Toen Chelsey Weimar op 15-jarige leeftijd The Face won had ze vast niet kunnen vermoeden dat ze een aantal jaar later Leonardo DiCaprio aan de haak zou slaan. Die hardnekkige geruchten gaan in april 2016 de ronde. Chelsey Weimar en Leonardo DiCaprio werden samen gezien in Malibu en dat zorgde voor de nodige speculatie. Of de twee aan een relatie werken of dat het slechts om een flirt gaat zal moeten blijken. Er is in ieder geval een fors leeftijdsverschil tussen de twee. De Oscar-winaar is de 40 inmiddels gepasseerd, terwijl het model uit Nederland nog twintig moet worden.

Mocht het tussen DiCaprio en Weimar niets worden dan hoeft ze zich echt geen zorgen te maken. Als Victoria’s Secret model zal ze niet om mannelijke aandacht verlegen zitten. Ze heeft al twee shows gedaan voor het wereldberoemde lingeriemerk en als het aan Chelsey Weimar ligt blijft het daar niet bij.

“Ik ben wel één van de uitverkorenen die mag werken voor Victoria’s Secret. Het Secret-team is super lief voor me en ook nog eens gezellig om mee te werken. De dag vloog echt voorbij! One big family! Ik voel me zelfverzekerd en sexy als ik de setjes van Victoria’s Secret draag. Hopelijk mag ik snel weer….”

Via Instagram mis je geen enkele foto meer van Chelsey Weimar!

Een foto die door chelsey_weimar is geplaatst op