Sterren op TV
Chayenne Vekemans ex Roy Ex on the Beach Double Dutch

Chayenne ex van Roy in Ex on the Beach Double Dutch

Chayenne Vekemans is de ex van Roy in Ex on the Beach Double Dutch. Chayenne is in aflevering 7 aangekomen op het eiland en lijkt de gemoederen weleens flink bezig te kunnen houden in het programma. Chayenne is 23 jaar oud en werkzaam als verpleegster.

Chayenne ex Roy in Ex on the Beach Double Dutch

Chayenne Vekemans is de ex van Roy in Ex on the Beach Double Dutch. Toen ze aankwam op het eiland voor het programma, schrok Roy zich wezenloos. “Gij zijt zo slecht”, vertelde Roy direct. “Voor Roy is het echt foutje on the beach.”

Chayenne weet wel waarom ze naar het eiland toe is gekomen. “Ik ben hier voor Roy. In België noemde hij zich mijn baby’tje. Ik heb Roy leren kennen via Instagram. We begonnen met elkaars foto’s te liken. We zijn aan de praat geraakt, hebben afgesproken en hebben toen seks gehad. Ik wil zeker mijn band met Roy beter laten groeien hier. Ik ben echt benieuwd wat er achter het gezichtje van hem schuilt”, aldus Chayenne. Zij ziet een relatie met Roy wel zitten, hij ziet meer een vriendschap ontstaan.

Chayenne Vekemans werk

Chayenne Vekemans had in 2016 nog een interview met What Matters. Daarin vertelde ze dat ze toentertijd bezig was met haar laatste jaar van haar bachelor vroedkunde. Het liefst zou ze als vroedvrouw aan de slag gaan, maar een baan in de operatiekamer sluit ze ook niet uit. Daarnaast is ze als vrijwilliger ook werkzaam in het dierenasiel van Sint-Hubertus. “Daar sta ik in voor de verzorging van voornamelijk honden en katten. Het is een zeer dankbare job, omdat je ontzettend veel liefde terugkrijgt van de dieren daar.”

Chayenne sprak ook over haar motto en haar verleden. “Mijn levensmotto staat eigenlijk op mijn ribben getatoeëerd. “Hate is easy, love takes courage.” De maatschappij kan soms zo hard zijn voor elkaar, daarom is het belangrijk om je aan de goede dingen op te trekken, je komt hier alleen maar sterker uit! Zelf ben ik vroeger enorm hard gepest geweest omwille van mijn gewicht en uiterlijk, waardoor ik op 14-jarige leeftijd een klik heb gemaakt en meer belang ging hechten aan mijn uiterlijk.”

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Chayenne Vekemans is te volgen via Facebook.