Sterren op TV
Charlotte Verhagen Koen Verweij vriendin

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Charlotte Verhagen is ex-vriendin van Koen Verweij

Charlotte Verhagen is de ex-vriendin van Koen Verweij. In 2016 was alleen nog koek en ei, maar begin 2017 werd duidelijk dat het over was tussen het stel. Inmiddels is Koen gelukkig met Jutta Leerdam.

Wie is Charlotte Verhagen?

Charlotte Verhagen is met recht een sportief type te noemen. Haar vriend Koen Verweij maakt natuurlijk al jarenlang naam als schaatser, maar Charlotte kan er zelf ook wat van. Alleen toont zij haar talenten niet zo zeer op de ijsbaan. Bij Charlotte, afkomstig uit Bergen, kun je het best aan komen zetten met een plek waar paarden goed los kunnen gaan.

Paardrijden is iets wat Verhagen overigens echt al jarenlang doet. Daarmee heeft de amazone al een naam opgebouwd in de paardenwereld. De 24-jarige Charlotte rijdt overigens voor Hagen Horst Horses van haar ouders. Verhagen mag ook een slimme kop genoemd worden. Ze studeerde aan de Business School Notenboom.

Charlotte Verhagen en Koen Verweij

Het nieuws dat Koen Verweij en Charlotte een stelletje zijn, werd in mei 2015 voor het eerst bevestigd. Niet veel later nadat dat nieuws naar buiten werd gebracht, kwam al het bericht dat het duo een liefdesnestje gingen bouwen voor de manage van de ouders van Verhagen. Of de liefde tussen beiden ook stand heeft gehouden, is echter twijfelachtig.

De Telegraaf bracht in november 2016 een bericht naar buiten dat Koen Verweij alweer vrijgezel zou zijn. Dat zou ook de reden zijn van de matige prestaties van de schaatser tijdens de KNSB Cup. Het zou Charlotte zijn geweest die zonder Koen verder wilde. Bevestigd werd het bericht echter nooit, maar inmiddels is Koen Verweij dus een setje met Jutta Leerdam.

Charlotte Verhagen is te volgen via Instagram en Facebook.