Sterren op TV

Charlotte Veenemans de vriendin van Paul Sinha

Charlotte Veenemans is de vriendin van Paul Sinha, een Nederlandse zanger, rapper, producer en acteur. Hij is vooral bekend geworden met de nummers Dromen, Adem In en Niet Zomaar.

Charlotte Veenemans vriendin Paul Sinha

Charlotte Veenemans werkt als executive assistant voor Ronald van der Kemp en diens duurzame modelijn. Verder doet ze her en der wat acteer- en/of modellenwerk, zoals in de videoclip van haar vriend Paul Sinha’s single Bloemen.

Charlotte Veenemans in videoclip Bloemen

“Dat was zó leuk. Ik wilde dit al eerder doen, maar er was nog geen nummer waarbij ik dacht: ‘Ja, hier moet Charlotte in spelen!’ Totdat Bloemen uitkwam, dat was dé geschikte video om ons als hoofdrol te hebben”, vertelde Paul daar al over in de Girlz.

Paul Sinha en Charlotte Veenemans zijn sinds 2019 samen. “Ze begrijpt me heel goed, zij heeft namelijk ook een druk leventje. We matchen goed bij elkaar. Voor dit jaar hebben we dan ook plannen om samen een huisje te zoeken in Amsterdam. Daar heb ik heel veel zin in”, kondigde de muzikant reeds aan.

Verder verklapt Paul in het interview waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. “Eigenlijk haal ik overal inspiratie uit. Ik kan ook nooit een song schrijven met maar één onderwerp. Dan heb ik het idee dat ik een Sinterklaasgedichtje aan het schrijven ben, haha! Ik neem natuurlijk wel ervaringen mee uit mijn relatie, maar ook uit bijzondere gebeurtenissen met mijn vrienden. Daarnaast heb ik een lijstje in mijn telefoon staan waar ik random lyrics in zet. Soms haal ik hier een bijpassende line uit voor mijn songs.”

Paul Sinha zanger, producer, rapper en acteur

Paul Sinha werkte in zijn loopbaan al met grote namen samen voor nummers, zoals Rolf Sánchez, Frenna, Snelle, Tabitha en zelfs Freek Vonk. Met wie zou hij in de toekomst nog wel eens een track op willen nemen? “Dat zijn de allrounders: mensen die muziek schrijven en produceren.”

“Mijn grootste voorbeelden zijn Ed Sheeran, Pharell Williams, Leon Palmen en natuurlijk Nielson! Zo vet wat hij allemaal heeft bereikt.” Maar het allerliefst is hij natuurlijk aan de zijde van zijn vriendin, Charlotte Veenemans.