Sterren op TV
Charlotte Hughes Ex On The beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Charlotte Hughes in Ex On The Beach

Charlotte Hughes doet mee aan Ex On The Beach 2018. De Britse heeft er zin in om lekker los te gaan op het eiland, waar natuurlijk nog meer knappe mannen en vrouwen aanwezig zullen zijn om een bijzondere tijd mee te maken.

Charlotte Hughes in Ex On The Beach

Charlotte Hughes is in Ex On The Beach er niet op uit om een relatie met één van de aanwezige mannen te krijgen. Charlotte is überhaupt niet erg geschikt voor relaties, zo zegt ze zelf. Haar eerdere relaties beschreef ze namelijk al eens als een ‘complete mess’.

Dat lag aan haar vriendjes, maar zeker ook aan Charlotte zelf. Zo meent ze dat de mannen waarmee ze iets heeft gehad hun handen vol aan haar hadden. De 24-jarige brunette is dus een pittige tante en dat is voor Ex On Beach alleen maar goed nieuws natuurlijk.

Voor haar deelname aan Ex On The Beach werkte Charlotte Hughes gewoon. Ze is personal assistent en komt uit Essex, dat ten oosten van Londen ligt. Wellicht is Ex On The Beach voor Charlotte wel de laatste stap naar grote bekendheid. Wie door haar Instagram-pagina scrollt ziet namelijk dat ze al geregeld aanwezig is op exclusieve feestjes.

Volg Charlotte Hughes op Instagram