Sterren op TV

Charlotte Emmerig vriendin van Mark Schaaf

Charlotte Emmerig is de vriendin van Mark Schaaf, presentator van Shownieuws op SBS6. Ze hebben samen twee kindjes: zoontje Berend en dochter Bobbie. Bovendien heeft Mark een zoontje genaamd Charlie uit een eerdere relatie, met zangeres Jennie Lena (Jenny Lane).

Charlotte Emmerig vriendin Mark Schaaf

Charlotte Emmerig woont in Amsterdam samen met vriend Mark Schaaf. Ze heeft haar eigen bedrijf LOTZ Interior Projects & Design en omschrijft haar stijl daarin als ‘eigenzinnig, apart en gedurfd’.

In 2018 vroeg Mark zijn vriendin Charlotte Emmerig op party-eiland Ibiza ten huwelijk, en natuurlijk zei de blondine volmondig ‘ja’. Ze hadden toen al een zoon genaamd Berend, en in 2019 volgde voor laatstgenoemde een zusje: Bobbie.

Mark Schaaf had een relatie met TVOH-zangeres Jenny Lane

Mark Schaaf had voordat hij Charlotte Emmerig leerde kennen nog een relatie met Jenny Lane. Samen sloten ze in 2013 zoontje Charlie in hun armen.

Toch liep hun relatie in 2015, vlak nadat Jenny de finale van The Voice of Holland had gehaald, stuk. Jenny ging daarna touren in Amerika, Mark liep zijn Charlotte tegen het lijf.

Mark Schaaf presentator Shownieuws op SBS6

Mark Schaaf is tegenwoordig te zien als presentator van Shownieuws, op SBS6. Maar hij doet nog veel meer voor de kost. Zo schrijft hij op zijn eigen website: ‘Naast presenteren werk ik als fotomodel en speel ik in tv-commercials.’

‘Ook hierin spreekt mij de veelzijdigheid en afwisseling het meeste aan. Van acteren in een commercial voor Reebok, het fotograferen van een herencollectie, tot aan het presenteren van productfilms voor Phillips.’

In zijn vrije tijd gaat Mark graag sporten (met name crossfit). Ongetwijfeld tot tevredenheid bij zijn vrouw Charlotte Emmerig, want wij vermoeden dat zij Marks afgetrainde lichaam wel kan waarderen!