Sterren op TV
Charissa Jamie House Rules

Charissa en Jamie in House Rules als Team Geel

Charissa en Jamie doen mee aan House Rules NL 2017. Het stel uit Amsterdam vormt Team Geel. Charissa Jong en Jamie van der Linde hebben al ervaring op televisie, want ze waren al te zien in diverse programma’s.

Charissa en Jamie uit House Rules komen uit Oss

Zowel Charissa Jong als Jamie van der Linde komen oorspronkelijk uit Oss en wonen in Amsterdam. Samen hebben ze een zoontje Elijah en een dochtertje Naèl Aaliyah. De 27-jarige Jamie is marinier, terwijl Charissa al sinds 2010 een eigen bedrijf heeft namelijk Diamond Entertainment Productions en actief is als DJ. Getrouwd zijn Charissa en Jamie niet en dat zit Charissa inmiddels flink dwars. Gelukkig is er goed nieuws voor haar. “Als we winnen, dan gaat Jamie mij ten huwelijk vragen.”

Daarnaast heeft Charissa al voor House Rules een aardige televisiecarrière gehad. Zo was ze vijf jaar geleden al te zien op Net5, want toen deed ze mee aan Peking Express. Samen met Natasha eindigde ze toen als derde en maakte een reis mee door Zuid-Korea en de Filipijnen.

Charissa en Jamie wonnen Cheat on Me

Daar bleef het niet bij, want een jaar later kwam ook Jamie op de buis. Gaat de winnaar van House Rules naar huis met twee jaar hypotheekvrij wonen, in 2013 sleepten Jamie en Charissa al eens 35.000 euro in de wacht. Het stel won namelijk Cheat on Me. In dit toenmalige RTL5-programma deden tien stellen mee, alleen niemand wist van elkaar wie bij wie hoorde. Het was dan ook de kunst om ervoor te zorgen dat je niet ‘betrapt’ werd met je echte partner. Charissa en Jamie bleken daarin de beste en wonnen het door Jan Kooijman gepresenteerde programma Cheat on Me.

Inmiddels hebben Charissa en Jamie een gezin gesticht en wonen samen in Amsterdam. In House Rules vormen ze Team Geel en gaan opnieuw voor de hoofdprijs. daarvoor zullen ze dus heel wat huizen moeten zien te verbouwen. De introductie van Net5 over Jamie en Charissa geeft weer dat het er wel eens heet aan toe kan gaan. Jamie wordt als rustig omschreven, waar Charissa alles zegt wat ze denkt. Daarnaast wil ze absoluut winnen en botsen de stijlgedachtes nog wel eens. Jamie wil namelijk graag Oosterse invloeden verwerken in de ruimtes die hij moet verbouwen, Charissa denkt daar anders over. Over één ding zijn ze het eens: ze hebben een hekel aan landelijke inrichtingen.

Ervaring hebben ze overigens amper. “Ik heb heel weinig kluservaring en Jamie heeft denk ik een beetje kluservaring opgedaan toen we hier kwamen wonen. Ik ben me voornamelijk aan het verdiepen in moodboards maken. Dan is het alleen een kwestie van de ruimte bekijken, alles analyseren, een plan maken, de winkels hebben we er dan ook al bij gezocht. Het kan haast niet fout gaan.” Het wordt afwachten hoe dat in zijn werk gaat in House Rules NL.

Charissa van House Rules is te volgen op Facebook, Jamie van House Rules is te volgen op Facebook.

Andere teams in House Rules NL 2017: Lisanne en Nigel | Dinie en Paulien | Larissa en Zekai | Astrid en Henk