Sterren op TV
Chantal Janzen leeftijd, oma, man en zoontjes

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 20 juni 2023

Chantal Janzen: leeftijd, oma, man en zoontjes

Chantal Janzen, behoort al jaren tot een BN’er, ze is al jaren op televisie te zien. De 44-jarige Chantal presenteert sinds 2005. Hiervoor speelde ze onder meer in verschillende musicals en films.

Dit sluit helemaal aan op de opleiding die de prachtige vrouw heeft afgerond. Ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, hier volgde ze de opleiding ‘Jazz- en Musicaldans’. Dat haar carrière zo’n succes ging worden, had ze nooit durven dromen.

Haar eerste tv-klus had ze in 2005, pas in 2013 maakte ze de overstap naar het commerciële RTL. Hiervoor was ze werkzaam bij de Publieke Omroep. Toen Chantal Janzen bij RTL ging werken, brak ze definitief door. Nu, is ze niet meer weg te denken uit ons televisielandschap. 

Wil je alles weten over Chantal Janzen? Lees dan dit artikel. We vertellen je meer over haar jeugd, leeftijd, de sexy foto’s, haar oma en haar man.

De jeugd van Chantal Janzen
© Instagram

Inhoudsopgave

De jeugd van Chantal Janzen

De knappe presentatrice werd geboren op 15 februari 1979 in Tegelen. Ze is de dochter van John Janzen (vader) en Joke Janzen (moeder). Ook heeft de presentatrice een broer genaamd Roger Janzen. Vroeger, had ze hier regelmatig ruzie mee, nu is hij ‘echt een schatje’, aldus Chantal. 

Het gezin-Janzen had het prima voor elkaar, Chantal heeft in haar jeugd nooit zorgen gehad. Over de ouders van de RTL4-presentatrice is weinig bekend. Hoewel ze heel trots op hun dochter zijn, willen ze buiten de spotlights blijven. Er staan maar enkele foto’s online van de ouder van Chantal.

Ook over haar broer is weinig bekend, wellicht komt dat omdat ze uit een klein dorpje uit Limburg komen en erg nuchter zijn? We weten het niet. Bekend zijn heeft overigens niet alleen maar voordelen, het zorgt ervoor dat je je privacy volledig kwijtraakt.

Hoe oud is Chantal Janzen - Chantal Janzen leeftijd
© Instagram

Hoe oud is Chantal Janzen?

Chantal, is op dit moment 44 jaar oud, dat zal je zeker niet zeggen, ze ziet er namelijk nog prachtig uit. Ze stond zelfs meerdere keren in de FHM500, wat ons betreft behoort ze ook tot de 500 mooiste vrouwen van Nederland, hier behoren Jade Anna, Juultje Tieleman en Danique Hosmar ook tot. Al deze prachtige dames hebben een relatie gehad met vriend van de show Gio Latooy.

Even terug waar we gebleven waren, dat Chantal als model heeft gewerkt, snappen we helemaal.

Chantal Janzen Topless
© Instagram
Chantal Janzen sexy
© Instagram

Sexy foto’s van Chantal Janzen

De afgelopen jaren deelde Chantal Janzen heel wat sexy foto’s op haar Instagram-account. Wanneer ze met het hele gezin op vakantie waren, kwamen er regelmatig bikinifoto’s online. En wat ziet de presentatrice voor een vrouw van  44 er fantastisch uit.  Ze verscheen zelfs al eens topless op de cover van ‘&C the magazine’ dat trok uiteraard veel bekijks, en veel abonnees. 

Chantal Janzen is al oma
© Instagram

Oma

Er kunnen maar weinig vrouwen zeggen dat ze op 44-jarige leeftijd al oma zijn, de presentatrice mag zich sinds juli 2022 ‘bonusoma’ noemen. Haar echtgenoot heeft een dochter uit een eerder huwelijk, zij is bevallen van haar eerste kind. Dat was allemaal te zien op het Instagram-account van Esmée Geeratz.

Vaak zal Chantal haar kleinzoon nog niet gezien hebben, haar stiefdochter woont samen met haar vriend in Los Angels.

Een enorm succes op Instagram

De bloedmooie Chantal is enorm populair op Instagram, ze heeft 1,7 miljoen volgers. In totaal plaatste ze bijna 2.000 foto’s op het populaire social media platform.

Op het account deelt ze veel foto’s van haar werk als presentatrice. Ook werkt ze samen met flitsbezorger ‘Flink’, deze reclame was ook op tv te zien. Naar alle waarschijnlijkheid verdient Chantal alleen met Instagram tienduizenden euro’s per maand.

Dit is de man van Chantal Janzen
© Instagram

Dit is de man van Chantal Janzen

Marco Geeratz, is de man van de succesvolle presentatrice Chantal Janzen. Hij is geboren op 13 september 1972 in Tegelen. Hier komt zijn bloedmooie vrouw ook  vandaan. De 50-jarige Marco Geeratz ,heeft net als zijn vrouw, een succesvolle carrière. Hij bouwde zijn kindje ‘Sumis Printmanagement’ uit tot de marktleider in de Benelux op het gebied van printmanagement. 

Daarnaast investeert hij fanatiek in Amsterdamse panden en start-ups die zich focussen op technologie. De man van Chantal heeft een vermogen van tientallen miljoenen, vandaar dat ze een huis van 3,7 miljoen konden kopen.

Marco Geeratz en zijn vrouw zijn op 15 december 2014 getrouwd in de Engelse hoofdstad Londen. Volgens het AD waren er verschillende BN’ers aanwezig, opmerkelijk: Linda de Mol kwam te laat op de bruiloft van haar collega. Onder andere Wendy van Dijk, Erland Galjaard en Carlo Boszhard waren aanwezig.

Het miljoenen vermogen van Chantal Janzen
© Instagram

Het miljoenen vermogen van Chantal Janzen

Chantal Janzen, verdient alleen met haar contact op RTL al zo’n 1,2 miljoen euro per jaar. Daarnaast werkt ze samen met meerdere bedrijven en is ze in te huren als presentatrice.

Reken daar haar panden in Amsterdam bij, en Chantal heeft een geschat vermogen van 3,5 miljoen euro. 

Het gezin Geeratz 
© Instagram

Het gezin Geeratz 

Marco en Chantal hebben een groot gezin met maarliefst 5 kinderen. Marco, heeft namelijk 3 kinderen uit een eerder huwelijk. Esmee, Isaa en Zion. De twee dochters van Marco hebben zelf al kinderen, Chantal mag zichzelf dus al ‘bonusoma’ noemen. Samen hebben het stel ook nog twee kinderen: James en Bobby.

Marco Geeratz ging vreemd

Op verschillende juicekanalen werd verteld dat Marco Geeratz meerdere malen zou zijn vreemdgegaan. Dit zou gebeurd zijn in een luxe hotel in Amsterdam.

Ook onze vrienden Jan Roos en Dennis Schouten van RoddelPraat kwamen hiermee. Marco, ontkend dat hij is vreemdgegaan, ook Chantal wil het niet geloven, ondanks dat ze er geen fijn gevoel bij heeft. 

Een eerdere vriend van haar ging vreemd, dat vond ze heel erg.

Hoe lang is Chantal Janzen
© Instagram

Hoe lang is Chantal Janzen

Met haar 1,69 m is ze een stuk kleiner dan de doorsnee vrouw. Ze is bijvoorbeeld ook een stuk kleiner als haar concullega Eva Jinek. Wellicht dat het ons als kijkers minder opvalt, omdat ze altijd hakken draagt. Dan lijk je natuurlijk een stuk groter.

Waar woont Chantal Janzen

Ze kocht begin 2023 samen met haar man een bovenwoning in het peperdure Amsterdam. In het Museumkwartier staat het nieuwe paleis van de presentatrice. De woning kochten ze voor 3,7 miljoen euro, op de woning zit een totale hypotheek van 4,5 miljoen euro. De kans is dus groot dat ze gaan verbouwen.

Is ze bevriend met Linda de Mol?

Ja, de presentatrices zijn bevriend met elkaar. Ze kwamen zelfs op elkaar bruiloften.

Heeft ze een rijbewijs?

Nee, Chantal heeft geen rijbewijs. Wanneer ze naar Hilversum moet, wordt ze altijd gereden door een chauffeur.

Had ze een relatie met Nick Schilder?

Nee, ondanks dat er veel geruchten over Nick en Chantal zijn, hebben ze nooit een relatie gehad. Zanger Nick Schilder is nog steeds gelukkig met zijn vrouw Kristen Schilder.

Hoe zag Chantal eruit als kind?

Als tiener zag ze er al fantastisch uit. Ze was toen al blond en had sprekende ogen.

Hoeveel kinderen heeft Chantal?

Chantal heeft samen met haar man twee kinderen. Haar man had al 3 kinderen uit eerdere relaties. Inclusief bonuskinderen heeft Chantal 5 kinderen.

In welke films heeft ze gespeeld?

De bekende presentatrice van RTL begon haar carrière als actrice. Ze speelde onder meer in de films ‘Alles is Liefde’, ‘Beauty and the Beast’  en ‘Tarzan’.

Met wie presenteerde ze het Eurovisiesongfestival 2021?

Samen met Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager presenteerde ze het Eurovisiesongfestival dat gehouden werd in Nederland.

Hoeveel volgers heeft ze op Instagram?

Chantal, heeft op Instagram 1,7 miljoen volgers. ‘Populair’, is ze dus zeker

Wie zijn de exen van Chantal Janzen?

Eigenlijk heeft Chantal maar twee exen: Johnny de Mol en Roel Kyvelos.