Sterren op TV
Chantal Bles vrouw Robert Doornbos

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Chantal Bles is vriendin van Robert Doornbos

Chantal Bles is de vriendin van Robert Doornbos en de trotse moeder van Jada Mylena. Ze is daarnaast het nichtje van Nicolette van Dam. Chantal en de Nederlandse autocoureur Robert Doornbos hebben al veel meegemaakt samen, maar nog altijd zijn ze dolgelukkig met elkaar. In het dagelijks leven is Chantal werkzaam als stylist voor bekendheden, onder meer voor The Voice. Ook is ze blogger en presentatrice.

Inhoudsopgave

Wie is Chantal Bles?

Chantal Bles is dé vrouw die je nodig hebt als je er goed bij wilt lopen. De vriendin van Robert Doornbos staat vooral bekend als stylist van bekendheden en voor tv-programma’s. Daarnaast doet ze ook modeshoots voor magazines. Chantal houdt ook haar eigen blog bij, is presentatrice en is te boeken als personal shopper. Naast haar drukke werkleven, is Chantal sinds 2015 ook de trotse moeder van haar dochtertje Jada Mylena. Ze is daarnaast het zusje van Danie Bles en het nichtje van Nicolette van Dam.

Chantal Bles vriendin van Robert Doornbos

Chantal Bls en autocoureur Robert Doornbos hebben elkaar in 2010 leren kennen. De twee worden stapelverliefd op elkaar en het leidt zelfs tot een verloving in Parijs. Alles lijkt er perfect uit te zien voor Chantal, helemaal als ze in 2013 zwanger blijkt te zijn. Totdat het stel te horen krijgt dat het er niet goed uitziet voor hun kindje. Uit onderzoeken blijkt dat het kindje zware lichamelijke afwijkingen heeft en samen besluiten ze de zwangerschap af te breken. Een zware periode voor Chantal en Robert, maar hun relatie overleeft het verschrikkelijk drama. Ze geven niet op en worden eind 2015 de trotse ouders van dochtertje Jada Mylena.

Scooterongeluk Chantal en Robert

Chantal Bles kwam in 2014 met haar vriend Robert ook nog eens terecht in een scooterongeluk. Een scheve stoeptegel zorgde ervoor dat het stel over de kop vloog, zonder dat het een helm droeg. Daarbij raakte Robert zwaargewond. Chantal hield aan het ongeluk een gebroken vinger en wat schrammen over. Na het ongeluk moest Robert Doornbos flink verzorgd worden, onder andere door zijn vriendin. Zo moest hij vijf weken lang vloeibaar voedsel eten. Doornbos vergeleek zich in die tijd met een hamster, maar inmiddels zit hij weer breedgrijnzend in de studio bij Rob Kamphues voor de Formule 1-races.

Chantal Bles is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.