Sterren op TV
Is dit de nieuwe vriend van Channah Koerten.

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 6 maart 2023

Is dit de nieuwe vriend van Channah Koerten?

Channah Koerten zullen de meeste mensen kennen van haar deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’.  De prachtige dame is inmiddels 25 jaar oud en deed mee aan ‘Ex On The Beach Double Dutch 2018’. Quentin Jarret kwam voor haar het strand oplopen. Na haar deelname aan dit programma presenteerde ze ‘Meekijken met’. Ook deed Channah mee aan ‘Echte Meisjes in de Jungle 2023‘.

Quentin Jarret is de ex-vriend van Channah Koerten
© Instagram

Inhoudsopgave

Quentin Jarret is de ex-vriend van Channah Koerten

Quentin Jarret, was één van de andere deelnemers aan ‘Ex On The Beach Double Dutch 2018’.  De gespierde Quentin kwam in de tweede aflevering het strand oplopen voor zijn ex. De inmiddels 29-jarige Jarret is goed bevriend met Levi.

Het stel was uit elkaar, in de villa kregen ze weer een relatie, uiteindelijk kregen Quentin en Channah samen een kind. Het stel ging meerdere keren uit elkaar, kwam weer samen, maar ging eind 2022 definitief uit elkaar. De reden? Channah zal haar toenmalige vriend Quentin expres aangereden hebben op Curaçao.

Haar toenmalige vriend Quetin emigreerde namelijk met haar mee.

Ze had een korte tijd een relatie met Orlando Smeekes
© Instagram

Ze had een korte tijd een relatie met Orlando Smeekes

De bloedmooie Channah Koerten, had korte tijd een relatie met oud-profvoetballers Orlando Smeekes die voor onder meer TOP Oss, FC Volendam en Go Ahead Eagles uit kwam. De relatie duurde overigens maar enkele maanden, Channah deelde op haar Instagram-account dat de liefde over is.

Patrick Russ is de nieuwe vriend van Channah Koerten
© Instagram

Patrick Russ is de nieuwe vriend van Channah Koerten

De naam ‘Patrick Russ’ zal veel mensen bekend voorkomen. Hij is namelijk regelmatig te zien op RTL4. De interieurontwerp maakt voor elke ruimte een fantastisch ontwerp. Wel, is hij bijna 20 jaar ouder dan zijn huidige vriendin Channah Koerten. Of Patrick Russ ook op Curaçao woont, is niet helemaal duidelijk.

Channah is Geëmigreerd naar Curaçao
© Instagram

Ze is Geëmigreerd naar Curaçao

Channah emigreerde met haar toenmalige vriend Quentin naar het prachtige Curaçao. Sinds het stel niet meer samen is, woont Quentin niet meer op het prachtige eiland. Op het partyeiland is Channah een drukbezette dame. Ze runt hier namelijk haar eigen B&B, daarnaast heeft ze een eigen kledingmerk. Channah, zet haar Instagram-volgers volop in om haar bedrijven te promoten. Een slimme zakenvrouw!