Realityshow

Channah Koerten in Ex on the Beach Double Dutch

Channah Koerten Ex on the Beach Double Dutch

Channah Koerten is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Channah is 23 jaar oud en blijkt het bed in het verleden meermaals gedeeld te hebben met Bekende Nederlanders. Momenteel is ze echter vrijgezel en dat is voor haar dan ook een mooie gelegenheid om mee te doen aan Ex on the Beach Double Dutch.

Channah Koerten in Ex on the Beach Double Dutch

Channah Koerten doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Deze 23-jarige jongedame is woonachtig in Amsterdam en heeft al aardig wat vriendjes gehad. Wat op haar lijstje voornamelijk opvalt, is dat ze het bed ook gedeeld heeft met meerdere Bekende Nederlanders.

Het is nog even de vraag of we deze heren ook terugzien in Ex on the Beach Double Dutch. In het dagelijks leven is Channah werkzaam als eventplanner en make-up artiest. Ze is de eigenaresse van MOOW, make over on wheels waarmee ze haren, make-up en nagels doet. Haar droom was echter altijd om piloot te worden.

Channah vindt zich een echte kaaskop

Channah omschrijft zichzelf als een directe dame die zegt wat ze denkt, al heeft ze wel door dat dat soms een beetje onaardig overkomt. Verder omschrijft ze zichzelf als een echte kaaskop. “Ik houd van stamppotjes, kaas, maar ik heb natuurlijk wel heel exotische heupen.”

Channah vindt iedere week wel een nieuwe liefde, de grote vraag is alleen of dat ook lukt in Ex on the Beach Double Dutch. Of komt ze toch weer bij één van haar exen terecht?

Channah Koerten is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Jorden, Lie Meurs