Sterren op TV
Channah en Quentin in Eating With My Ex

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 2 mei 2023

Channah en Quentin in Eating With My Ex

Eating With My Ex komt met een nieuw seizoen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Eating With My Ex’ waren Channah en Quetin te zien.

Ze zijn beiden bekend geworden door hun deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch 2018’. De bloedmooie Channah deed mee als original

In ons eerder geschreven bericht over deze mooie dame vertelden we dat ze het bed gedeeld had met meerdere Bekende Nederlanders. Ze had hier dus ook met een andere ex kunnen zitten.

Channah en Quentin zijn elkaars exen
© Instagram

Inhoudsopgave

Channah en Quentin zijn elkaars exen

Channah en Quentin kunnen niet met en niet zonder elkaar. Ze kregen in 2016 een relatie, dat ging vrij snel uit. Tijdens ‘Ex On The Beach Double Dutch’ kregen ze weer een relatie.

Deze hield lange tijd stand. Channah en Quentin hebben samen een kind. Eind 2022 ging het stel definitief uit elkaar. Dat is te lezen in dit bericht.

Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in de club. Quentin, is meermaals vreemdgegaan, ook toen Channah zwanger was van hun kinderen.

De kinderen wonen samen met Channah op het prachtige Curaçao. Quentin, wilde eigenlijk helemaal geen kinderen, omdat hij vroeger opgroeide zonder vader. Hij wist dus niet hoe hij zich moest gedragen als vader. 

Channah en Quentin deden mee met Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Channah en Quentin deden mee aan Ex On The Beach Double Dutch

Channah en Quentin deden beiden mee aan het MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Door hun deelname aan dit programma zijn ze bekend geworden bij het grote publiek. Channah en Quentin verlieten als koppel de villa.

Toen ze weer terug waren in Nederland hield hun relatie stand. Ze kregen al snel hun eerste kind, in die tijd ging Quentin meerdere keren vreemd. Uiteindelijk was dat de reden dat het stel uit elkaar ging.

Quentin werkt als personal trainer
© Instagram

Quentin werkt als personal trainer

In het dagelijks leven werkt de ex-vriend van Channah als personal trainer. Ze verhuisden samen naar Curaçao, uiteindelijk is Quentin terug verhuisd naar Nederland. Channah, woont nog steeds op het prachtige eiland. 

Dat Quentin werkt als personal trainer, is ook wel te zien. De 32-jarige is extreem gespierd. 

Channah werkt als influencer
© Instagram

Channah werkt als influencer

Channah, woont en werkt als influencer op curaçao. Ze deed onder meer mee aan ‘Temptation Island’, ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ en ‘Echte Meisjes In De Jungle’.

Elke maand werkt ze samen met een aantal vaste partners. Dit zorgt ook voor het grootste deel van haar inkomsten. Hiermee onderhoudt ze zichzelf en haar twee kinderen.