Sterren op TV
Chaline Drost Queens of the Jungle

Chaline Drost in Queens of the Jungle

Chaline Drost houdt zich in het dagelijks leven zo’n beetje 24/7 bezig met de laatste trends op modegebied. Voor het programma Queens of the Jungle lijkt die ervaring echter niet echt van pas te komen. Chaline moet er namelijk met de andere deelnemers en deelneemsters in slagen om te overleven in de natuur en daar kom je zo nu en dan voor verrassingen te staan.

Chaline Drost in Queens of the Jungle

Chaline Drost is één van de dames die ervoor gekozen heeft om deel te nemen aan het programma Queens of the Jungle. Alhoewel ze zich in het dagelijks leven constant bezighoudt met fashion, zal ze zich voor het SBS6-programma volledig moeten aanpassen aan de natuur. Dat doet ze niet alleen.

In totaal zijn er acht deelnemers aan het programma die ervoor moeten zorgen dat ze tot de laatste dag in de jungle blijven. Als ze daarin slagen, dan mag de prijzenpot van 100.000 euro onderling verdeeld gaan worden. Of Chaline Drost er tot het eind in slaagt om het leven in de natuur te overwinnen, zie je vanaf 12 oktober.

Chaline Drost weet alles van fashion

Mocht je Chaline Drost in het dagelijks leven tegen het lijf lopen, is de kans groot dat je haar alleen hoort praten over fashion. Fashion is al jarenlang haar ding en niet voor niets richtte ze in 2011 samen met haar moeder Hebbes mode accessoires op. Ruim vier jaar timmerde ze met dat bedrijf aan de weg, totdat besloten werd om daarmee te stoppen. Niet veel later ging ze aan de slag op de B-Academy Mode Media & Styling.

Ook kunnen we binnenkort een gloednieuwe webshop van Chaline verwachten genaamd Chaline Fashion and Styling. Daarop gaat Drost oorbellen verkopen. De in Schijndel woonachtige Chaline kun je ook in De Bijenkorf tegen het lijf lopen, waar ze al een tijdje een baan heeft.

Chaline Drost is te volgen via Instagram en Facebook.