Sterren op TV
Chaira borderslee Adam Zkt Eva VIPS

Chaira Borderslee laat alles zien in Adam Zkt. Eva VIPS

Chaira Borderslee is één van de vrouwen die hoopt in Adam Zkt. Eva VIPS een nieuwe vriend te vinden. De musicalster zal net als vijf andere bekende Nederlanders poedelnaakt in het programma van RTL 5 te zien zijn. Na jaren vol tegenslag hoopt Borderslee nu het geluk weer aan haar zijde te hebben.

Chaira Borderslee kun je kennen van musicals. Zo schitterde ze bijvoorbeeld in de musical Aida, waarin ze een hoofdrol had. Daarnaast nam ze in 2010 deel aan The Voice of Holland. Hoewel ze niet door de blind auditions kwam, was er veel te doen rondom haar deelname aan TVOH. Nog voor haar auditie was uitgezonden had ze in de pers al laten weten dat ze niet door was naar de volgende ronde. Dat kwam haar op een boete te staan van The Voice, die ze vervolgens niet wilde betalen. Sinds is Borderslee te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. In de soap speelt ze Meredith van Soest.

Chaira Borderslee in Adam Zkt. Eva VIPS

Chaira Borderslee gaat in Adam Zkt. Eva VIPS op zoek naar een nieuwe vlam. In dit datingprogramma van RTL 5 gaan de deelnemers op een bijzondere manier op zoek naar een nieuwe lief. De dates vinden namelijk plaats op een onbewoond eiland met bounty stranden en de deelnemers zijn volledig naakt. De deelnemers kunnen dus niets verbloemen en dat geldt ook voor Chaira Borderslee. Dat zij straks naakt te zien is op televisie voor honderdduizenden Nederlanders, doet haar niet veel. “Het is natuurlijk de puurste vorm van daten. Je ziet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt”, aldus de veelzijdige Alkmaarse tegenover Privé.

Chaira doet niet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS om in de schijnwerpers te staan. Ze hoopt via het programma weer gelukkig te worden in de liefde. Naast Chaira Borderslee doen nog vijf BN’ers mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Ook Inge de Bruijn, Kasia Dolkowska, Cassius Verbond, Curt Fortin en Tony Star gaan uit de kleren voor Adam Zkt. Eva VIPS. Zij zullen op het zonovergoten eiland onbekende deelnemers ontmoeten, waarmee ze kunnen daten en ontdekken of er relatiemateriaal tussen zit.

Het is voor het eerst dat er Bekende Nederlanders mee doen aan Adam Zkt. Eva, maar Chaira Borderslee hoefde niet lang te twijfelen toen bekend werd dat RTL het format uitbreidde. “Ik ken het programma, ze filmen het op een bijzonder mooie manier. Een ‘The Blue Lagoon’-sfeer. Er is dus niets ongemakkelijks aan. Daarbij heb ik totaal geen moeite om uit de kleren te gaan. Als je op een podium staat om een lied te zingen, sta je bij wijze van spreken ook in je blote kont!”

Chaira Borderslee had jarenlang tegenslagen

Chaira Borderslee heeft een aantal zeer moeilijke jaren achter de rug. Toen ze 37 jaar was overleed haar vader en ook in de liefde was ze lange tijd niet gelukkig. Haar relatie met Michel liep op de klippen. Ze waren verloofd, maar uiteindelijk bleek er geen toekomst voor de twee. Voor Chaira Borderslee liep het slecht af, want ze werd financieel uitgekleed door haar ex, zo liet ze jaren later weten. “Ik leefde op soep en blikjes tonijn en hield er rekening mee dat ik moest gaan zwerven”, aldus de zangeres in De Telegraaf. Inmiddels ziet Chaira het leven weer positief in en hoopt ze via Adam Zkt. Eva VIPS ook weer gelukkig in de liefde te worden.

Volg Chaira Borderslee op Instagram en Facebook

Vandaag lekker inzingen. Freshbeat Studio met Producer Klaas Berings

Geplaatst door Chaira Borderslee op donderdag 2 juni 2016