Sterren op TV
Cemal Hazebroek in Utopia

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 maart 2016

Laatst Geüpdatet: 28 maart 2016

Cemal Hazebroek, model en inwoner van Utopia

De 21-jarige Cemal Hazebroek is sinds februari 2016 een van de inwoners van Utopia. De in Maasland woonachtige hunk is weliswaar nog jong, maar blijkt al een hele carrière achter de rug te hebben. De voormalig student aan de land- en tuinbouwschool werkt in het doorgaans leven in de bouw. Sinds zijn negentiende blijkt hij echter ook modellenwerk uit te voeren.

Cemal Hazebroek als naaktmodel

“Ik ben begonnen als erotisch naaktmodel, omdat ik niet wist hoe ik een stap moest maken in de modellenwereld. Ik dacht dat ik op die manier groter kon worden. De meeste Amerikaanse sterren die hebben allemaal in de porno gezeten of in die zin. Dus ik dacht dat ik dat ook kon, maar dit is geen Amerika, dit is een blijft Nederland. Dus helaas, dat was een fout, ook van geleerd”, zo sprak Cemal Hazebroek zich uit. Daar blijft het echter niet bij, deze hunk is namelijk ook nog eens stripper.

Met zijn deelname aan Utopia hoopt Cemal Hazebroek ook de nodige vooroordelen uit de wereld te kunnen helpen. “Ik ben model. Vaak word je geschetst als heel arrogant en een kapsones model, dat vind ik zonde. Want als die mensen mij leren kennen, hebben ze ineens een heel andere indruk van me. Dus ik wil gewoon laten zien dat je pas over iemand mag oordelen als je diegene ook echt kent”, zo sprak de hunk zich uit.

Cemal Hazebroek in de Horse en Hunk-kalender

Ook hoopt Cemal, die half Nederlands en half Turks is, binnen Utopia zijn positiviteit over te kunnen dragen. Al voor zijn optreden in Utopia was de six-pack van Cemal te bewonderen in een kalender. Het model is op de Horse and Hunk kalender van 2016 namelijk terug te vinden in de maand maart. Met ontbloot bovenlichaam en zittend op een paard werd het model vastgelegd op foto.

Toen Cemal gevraagd werd om te poseren, bleek hij zich wel over een angst heen te moeten zetten. “Ik ben altijd bang geweest voor paarden”, aldus de hunk. In 2016 doet Cemal Hazebroek overigens ook mee met de Men Universe Nederland-verkiezing.