Sterren op TV
Celine Samuel Dib Holland's Got Talent

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 4 mei 2017

Celine en Samuel Dib in Holland’s Got Talent

Celine en Samuel Dib hebben indruk gemaakt in Holland’s Got Talent. Dochter en vader vormen samen een duo. Terwijl Celine haar gouden keeltje laat horen, wordt ze door haar vader begeleidt op de gitaar. Voor Celine is het echter zeker niet de eerste keer dat ze te zien is geweest op de Nederlandse televisie. Ze deed ook mee aan het tweede seizoen van The Voice Kids. Kleine meisjes worden echter groot en dat heeft ze wel bewezen met haar deelname aan Holland’s Got Talent

Celine en Samuel in Holland’s Got Talent

Vader Samuel en dochter Celine zijn samen naar de studio in Zwolle gekomen om auditie te doen voor Holland’s Got Talent. “Het is geweldig dat ik dit met mijn vader kan doen. Ik weet dat er meer mensen in Nederland zijn die dat ook willen doen. Het is een beetje een motivatie ook voor andere mensen om te laten zien dat het gewoon te leuk is om te doen en dat je het gewoon niet moet laten liggen”, zo vertelde Celine.

Tijdens de auditieronde van de talentenjacht brachten Celine en Samuel samen het nummer When You Were Young van Adele ten gehore. Daarmee maakten ze zo’n goede indruk op de jury dat de zeventienjarige zangeres en haar 46-jarige vader er direct met een gouden ticket vandoor gingen. Dat zorgt ervoor dat Celine en Samuel in één keer doorstromen naar de halve finale van het programma. Mocht Celine het programma winnen, dan weet ze al wat ze met de 25.000 euro gaat doen. Ze wil een deel voor school gebruiken en de rest investeren in haar muziekcarrière.

https://www.youtube.com/watch?v=msfpr1Qtt2E

Met hun auditie hebben ze in ieder geval alvast indruk gemaakt op de jury, bestaande uit Chantal Janzen, Gordon, Angela Groothuizen en Dan Karaty. “Ik vond het echt ontroerend en je hebt echt zo’n mooie stem. Dit is zo klein en zo puur en we hebben zoveel geweld wat hier ook vaak op het podium staat met allemaal toeters en bellen en dit is helemaal clean, het is jouw prachtige stem. Heel mooi gitaarspel. Ik kan niets anders doen dan dit”, aldus Chantal, die vervolgens de golden button indrukte. Dochter en vader zijn dan ook zeker van de halve finale.

Celine in The Voice Kids

Celine was toen ze nog een stuk jonger was ook al te zien in een andere talentenjacht. Ze probeerde het in The Voice Kids met het nummer People Help The People van Birdy en kwam in het team van Marco Borsato terecht. In The Battle daarna nam de half Nederlandse en half Libanese Celine het op tegen Karijn en Anne met het nummer Right Here Waiting. Borsato koos uiteindelijk voor Karijn als de winnares, waardoor het avontuur van The Voice Kids er voor de zangeres alweer gauw op zat. Stoppen met zingen heeft ze echter nooit gedaan.

Celine Dib is te volgen via Instagram en Facebook. Samuel Dib is ook te volgen via Instagram en Facebook.

<