Sterren op TV
Celine, Jolanda, Laurens en Johan van Dreven in My First Holiday!

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Celine, Jolanda, Laurens en Johan van Dreven in My First Holiday!

Celine, Jolanda, Laurens en Johan van Dreven zien we in My First Holiday! De familie Van Dreven is nog nooit met z’n allen naar het buitenland op vakantie geweest. Celine is wel al eens wat verder van huis geweest, maar voor de overige familieleden geldt dat niet. Jamai Loman stuurt de vier gezinsleden naar Turkije om ze van een onvergetelijke vakantie te laten genieten.

Wie is de familie Van Dreven?

De familie Van Dreven wordt gevormd door Celine, Jolanda, Laurens en Johan. Ze wonen met zijn allen in Zierikzee. Johan en Jolanda zijn de vader en moeder van het gezin. Celine is de achttienjarige dochter en Laurens de zoon. Jamai komt er bij de familie al gauw achter dat het een christelijk gezin is en dat er regelmatig opwekkingsliederen worden gezongen.

Alhoewel de meeste kinderen het helemaal niet cool meer vinden om met hun ouders op vakantie te gaan, maakt dat Laurens en Celine helemaal niets uit. “Ik heb gewoon jonge ouders, dus die doen eigenlijk alles mee”, vertelde Laurens, die het dan ook niet erg vindt om met zijn ouders op vakantie te gaan. Ook dochter Celine vindt het geen enkel probleem.

Celine, Jolanda, Laurens en Johan in My First Holiday!

Celine, Jolanda, Laurens en Johan vormen de familie Van Dreven en zijn te zien in My First Holiday! Ze worden door Jamai Loman naar Turkije gestuurd, waar een prachtige vakantie op ze staat te wachten. Al blijkt het eerste idee om cultuur op te snuiven niet helemaal succesvol. De moskee vindt Celine maar helemaal niets en ook met een verwendagje heeft ze niet zoveel. Waar ze wel vrolijk van wordt, is waterpijproken en een heerlijk boottochtje. En ondanks dat de familie Van Dreven niet altijd hetzelfde leuk vond, hebben ze allen genoten van de topvakantie. “Het was echt super gaaf, we hebben echt genoten”, zei vader Johan met tranen in zijn ogen. Ze waren dan ook meer dan tevreden.

Femke en Bas waren ook te zien in de derde aflevering van My First Holiday!