Sterren op TV
Cees Esther Naïla Met Open Armen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Cees en Esther adopteren kind in Met Open Armen

Cees en Esther adopteren een kind in Met Open Armen. Het lukte de twee niet om op een natuurlijke weg zwanger te worden en ook medische hulp mocht niet baten. Het stel besloot dan ook om een andere oplossing te zoeken. Uiteindelijk kozen ze voor adoptie. Ze zijn al de troste ouders van David uit Haïti en willen nu ook graag een tweede kindje naar Nederland halen. In Met Open Armen zien we de eerste ontmoeting van Cees en Esther met Naila.

Cees en Esther uit Met Open Armen krijgen slecht nieuws

Esther leerde Cees op haar achttiende kennen, toch sloeg de vonk tussen de twee zeker niet in één keer over. Esther is afkomstig van Urk en Cees heeft aardig wat moeite moeten doen om haar voor zich te winnen. Op het moment dat het stel langzaam na begon te denken over het krijgen van kinderen, kreeg Esther slecht nieuws te horen. Ze kreeg klachten in haar buik en uit onderzoek bleek al snel dat ze op de natuurlijke manier niet zwanger kon worden. Ook via het medische traject kregen de twee de ene teleurstelling na de ander. Ze besloten dan ook voor adoptie te gaan. Na de verschrikkelijke aardbeving in Haïti een aantal jaar terug, komen Cees en Esther bij een kind uit Haïti terecht. David, een jongetje van drie die doof is, wordt aangeboden aan de twee. Cees en Esther besluiten hem te adopteren. Ze vinden het echter wel heel moeilijk dat ze niets van zijn achtergrond weten.

Cees en Esther voor Naila naar Haïti

Als Cees en Esther nog een kindje willen adopteren, komen ze weer in Haïti terecht. Daar gaan ze op zoek naar een broertje of zusje voor David. Jarenlang horen ze helemaal niets en dan tijdens een wintersport-vakantie komt er ineens goed nieuws voor het gezin. Esther en Cees krijgen in Met Open Armen te horen dat ze de trotse ouders worden van Naïla, een zevenjarig meisje uit Haïti. In Met Open Armen worden we meegenomen in de eerste ontmoeting van Cees en Esther met Naïla.