Sterren op TV
Brecht en Cedric Peking Express

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Cedric en Brecht gaan uitdaging aan in Peking Express

Cedric en Brecht doen samen mee aan Peking Express. Het duo gaat in het programma ook wel door het leven onder teamnaam de mooiboys. Of dat ze ook helpt in het avontuur van Peking Express, vragen wij ons dan wel weer af. Beide heren zullen in Peking Express ervoor moeten zorgen dat ze zo snel mogelijk na het doel komen in de landen Laos, Cambodja en Vietnam. Als ze als laatst arriveren, is de kans groot dat ze naar huis worden gestuurd. Laura en Ann-Sophie, Steff en Margeux, Siham en Hicham, Frank en Joep en August en Awatef.

Wie zijn Cedric en Brecht?

Cedric en Brecht behoren tot de deelnemers aan Peking Express. Voluit luisteren de Belgische kandidaten naar de naam Cedric Schatteman en Brecht Van Durme. Eerstgenoemde kan best een balletje trappen en speelde onder meer bij Evergem Center. Tegenwoordig is Cedric werkzaam in een sportzaak.

Ook Brecht kun je regelmatig in die sportzaak vinden, want in precies dezelfde sportzaak werkt ook hij. Beide heren zijn verder afkomstig uit Gent, ze zijn 26 jaar oud en zijn al meer dan tien jaar goede vrienden. Team mooiboys lijkt dan ook over een goede basis te beschikken, alleen is het altijd de vraag of dat ook genoeg is om dit bijzondere avontuur te kunnen doorstaan.

Cedric en Brecht in Peking Express

Cedric en Brecht gaan samen het avontuur aan om zonder geld in Laos, Cambodja en Vietnam naar de nodige bestemmingen te liften. Het duo moest zich echter wel flink voorbereiden op het avontuur en dat had voornamelijk met een probleem van Cedric te maken. Het lukt hem maar niet om in de ochtend wakker te worden. Daar helpt Brecht dan weer graag een handje bij. En wat hun wapen is? “Ik denk dat onze fysieke uithouding wel een pluspunt is voor ons.”

De andere duo’s van Peking Express 2017 zijn Hicham en Siham, Laura en Ann-Sophie, Steff en Margeux, Frank en Joep en August en Awatef.