Sterren op TV
Cecilie Hornbæk Bruun vriendin Kasper Dolberg

Cecilie Hornbæk Bruun is de vriendin van Kasper Dolberg

Cecilie Hornbæk Bruun is de vriendin van Kasper Dolberg. De jonge spits kwam als vrijgezel van Denemarken naar Nederland, maar inmiddels heeft hij een knappe vriendin gescoord.

Kasper Dolberg scoorde jeugdliefde Cecilie Hornbæk Bruun als Ajacied

Dolberg is momenteel misschien wel de allerpopulairste voetballer van de hele Eredivisie. De goalgetter blijft hoogstwaarschijnlijk nog wel even bij Ajax actief, maar het is bekend dat hij gevolgd wordt door de Europese top. FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Bayern München; allemaal houden ze de verrichtingen van Dolberg in de gaten. En wordt hij grondig uitgelicht, dan zullen de scouts ook op de naam van Cecilie Hornbæk Bruun stuiten.

Als piepjonge aanvaller van het Deense Silkeborg IF kende Dolberg Hornbæk Bruun al wel. Er speelde echter nog niets tussen de twee op het gebied van de liefde. Dat kwam pas toen de Deen de verhuizing richting de Johan Cruijff ArenA en Ajax maakte. In gesprek met het NRC liet hij over Cecilie weten: “Het speelt al een tijdje. Ik ken haar al sinds mijn tijd bij Silkeborg. Yeah, it was a good year. Er zijn echt fantastische dingen gebeurd.” De centrumspits bevindt zich duidelijk op een roze wolk.

Hornbæk Bruun en vriend Dolberg staan graag zoenend op de foto

Er is niet zo heel veel bekend over het dagelijks leven van Cecilie Hornbæk Bruun, maar wel weten we dat ze in de thuiszorg werkt. Daarnaast houdt mode haar heel erg bezig en was ze in het verleden werkzaam bij de kledingfabrikant COMPANYS. Ook houdt ze van reizen en zoent ze graag met haar vriend Kasper Dolberg. En die momenten zouden natuurlijk niet helemaal af zijn zonder bijbehorende foto’s op Instagram.

Cecilie Hornbæk Bruun kun je volgen via Instagram en Facebook.

????

Een bericht gedeeld door CECILIE HORNBÆK BRUUN (@_ceciliehb) op