Sterren op TV
Cecilia Zevenhek Holland's Next Top Model HNTM

Cecilia Zevenhek uit Holland’s Next Top Model

Cecilia Zevenhek doet mee aan Holland’s Next Top Model. Cecilia is één van de kandidaten die al wat ervaring heeft in de modellenwereld. Toch heeft ze nu besloten om een volgende stap te zetten in haar carrière als model en zich in te schrijven voor HNTM. Met succes tot op heden, want ze behoort sowieso al tot de laatste tien deelnemers.

Cecilia Zevenhek in Holland’s Next Top Model

Cecilia Zevenhek is te zien in Holland’s Next Top Model. Cecilia is 21 jaar oud en is deels Nederlands en deels Kaapverdiaans. Deze jongedame heeft al flinke stappen gezet in de modellenwereld. Zo heeft ze via bureaus Star System en Division Models al aardig wat klusjes gehad. Cecilia heeft zelfs al zulke grote klussen gehad dat ze in Londen al voor ASOS werkte.

Ook kreeg ze via Metropolitan in Parijs al wat klussen. Het is dan ook duidelijk dat Cecilia al een flinke CV heeft opgebouwd en inmiddels al aardig goed weet wat ze zoal wil in de modellenwereld en hoe haar foto’s eruit moeten zien.

Cecilia Zevenhek schoonheidsvlek

Cecilia Zevenhek heeft een schoonheidsvlek op haar wang. Het model heeft al eens geprobeerd op de vlek weg te laten halen, maar zodra ze vervolgens in de zon kwam was de vlek binnen no time weer terug. De juryleden hebben echter ook het idee dat die schoonheidsvlek haar juist heel goed staat.

“Ik moet zeggen, ik ben weg van die vlek op haar wang. Hij is prachtig”, zo vertelde Nigel Barker al. Ook de andere juryleden zijn onder de indruk van Cecilia. “Ze is adembenemend”, zo kwam ook al voorbij. Cecilia behoort al tot de laatste tien deelnemers van Holland’s Next Top Model en lijkt nog verder te kunnen komen in de talentenjacht voor modellen.

Cecilia Zevenhek is te volgen via Instagram.