Sterren op TV
Cecilia Adorée Nieuwe Tijden

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Cecilia Adorée is zangeres en actrice

Cecilia Adorée heeft in de afgelopen jaren vooral naam opgebouwd vanwege haar prachtige stem, maar binnenkort gaan we haar ook vaker op televisie zien. Cecilia is namelijk in 2016 te zien in Nieuwe Tijden, de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor de uit Veenendaal afkomstige Adorée een manier om een hele andere kant van zichzelf te kunnen laten zien.

Cecilia Adorée in de Fenominals

Cecilia vormt al jarenlang samen met de zangeressen Milène van der Smissen en Sofie Habets een vocalgroep: Fenominals. Het drietal leerde elkaar kennen op het Rotterdams Conservatorium, waar ze overigens allemaal afgestuurd zijn, en hebben in de afgelopen tijd al de nodige optredens gehad. De drie dames maken geen gebruik van een band. Alles wat zij zingen is a capella en beschikt naar eigen zeggen over een theatrale touch.

Op de officiële website van de groep wordt ieder lid uitgelicht. “Deze meid is een harde werker! Leergierig en erg nieuwsgierig! Onderschat deze prinses niet, want met haar prachtige, lage tonen blaast ze je zo omver!”, zo wordt Cecilia omschreven. Ook voorziet zij anderen van professionele zanglessen.

Cecilia Adorée in Nieuwe Tijden

Nadat Cecilia in 2015 al kleine rolletjes had in Jeuk! en Bluf, zien we haar in 2016 in Nieuwe Tijden als Tiffy Koster. Ook voor de actrice, die in het verleden ook stage liep bij Soldaat van Oranje en daar ook in meespeelde, breken nieuwe tijden aan.

“Want ik heb nog nooit echt iets voor tv gedaan”, zo liet zij weten bij RTL Boulevard. Duidelijk is alvast dat Cecilia onder andere samen gaat werken met Holly Mae Brood, Lisa Bor en Soy Kroon. De serie Nieuwe Tijden gaat over een groepje jongeren, die allemaal studeren en in hetzelfde huis wonen.

De verrichtingen van Cecilia Adorée zijn ook te volgen via Instagram. Ook de Fenominals zijn te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.