Sterren op TV

Catharina Cillessen de vrouw van Dave van Well uit Ik Geloof In Mij

Catharina Cillessen is de vrouw van Dave van Well, één van de hoofdrolspelers in de realityserie Ik Geloof In Mij. Daarin wordt een groepje volkszangers gevolgd terwijl ze met hun vertolkingen van het levenslied knokken voor een nationale doorbraak. Dave van Well heeft al een mooi gezinnetje samen met zijn vrouw Catharina Cillessen. De andere zangers in Ik Geloof In Mij zijn René Le Blanc, Rutger van Barneveld, Dario, Wally McKey, Johan Kettenburg en Gio.

Catharina Cillessen vriendin van Dave van Well

Catharina Cillessen en Dave van Well zijn al jarenlang een dolgelukkig setje. In juli 2016 maakten ze melding van de komst van hun eerste kindje. Dave van Well schreef destijds: “Ik ben vandaag vier dagen vader van het mooiste geschenk die mijn lieve vrouw Catharina mij ooit kon geven, mijn prinsesje Valentina.”

Ik dacht altijd dat ik wist hoe het leven in elkaar zat, maar sinds ik dit kleine poppetje in mijn handen heb gekregen zie ik in dat rijkdom, weelde, of succes er niet meer toe doet, als je maar je gezin bij je hebt dan ben klaar en is er niets mooiers of beters in de wereld te bereiken of te krijgen.” Over de komst van zijn dochter schreef Dave van Well ook al een lied, genaamd Jij Bent Mijn Kind (onderaan de pagina te beluisteren.

Dave van Well volkszanger

Dave van Well is geboren in Nijmegen. Hij was altijd al gek op Nederlandstalige muziek, maar zijn hart lang lange tijd vooral bij het voetballen. Op zijn zestiende levensjaar veranderde dat, en besloot hij vol gas voor een carrière als volkszanger te gaan.

En met succes, want in 2005 sleepte hij een platencontract binnen. Inmiddels heeft hij een behoorlijk aantal eigen liederen achter zijn naam staan, waaronder Jouw Kus, Blijf bij me vannacht en Ietsie pietsie inie mini, die zijn verdeeld over zijn twee albums Te Quiero en Snap je wat ik bedoel.

Middels zijn deelname aan Ik Geloof In Mij hoopt Dave van Well de volgende stap richting zijn nationale doorbraak te zetten. Hoe dan ook kan hij ten alle tijden rekenen op de steun van zijn loyale vrouw Catharina Cillessen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave van Well (@davevanwell)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave van Well (@davevanwell)