Sterren op TV
Catharina Boer Riks Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Catharina datet met boer Riks in Boer Zoekt Vrouw

Catharina datet met boer Riks in Boer Zoekt Vrouw. Al in de tweede aflevering van Boer Zoekt Vrouw zagen we de 29-jarige receptioniste voorbij komen in BZV om haar brief toe te lichten. Inmiddels heeft ze de speeddate met boer Riks er al op zitten en wacht er nu een gewone date op het tweetal. Waarom ze schreef voor boer Riks? Dat is duidelijk: “Wat een vent, een echte cowboy!”, vertelt ze op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw.

Catharina schrijft brief aan boer Riks

Catharina schreef voor BZV een brief aan boer Riks. “Lieve Riks, het heeft me een tijdje geduurd voordat ik de juiste woorden op papier kon zetten. Hoe begin ik, wat vertel ik en hoe breng ik het over”, zo begon ze haar brief. Ze schreef echter niet voor niets.

“Toen ik Riks voor de eerste keer zag, kwam er een vuurvonk in me binnen, gloeien. Dat is echt een stoere man. Een man die weet hoe het echte leven in elkaar steekt. Ik ben ook iemand die zijn mouwen gauw opstroopt en ervoor gaan.”

Catharina vindt kinderen leuk

Catharina werd door boer Riks gevraagd of ze kinderen ook leuk vindt. Daar heeft ze echter geen enkele moeite mee. “Zeker weten, ik vind kinderen prachtig”, liet de receptioniste weten. In de toekomst hoopt ze zelf ook haar kinderwens nog in vervulling te zien gaan. Na afloop was ze erg blij met haar speeddate met boer Riks.

“Super. Dat is echt de Riks die de Riks moet zijn zoals hij is. Precies zoals ik hem wilde hebben. Dat wordt gewoon een enkeltje, hoop ik, naar Canada.” Ook de boer zag Catharina wel zitten. “Een hele attente dame. Ik zie haar nog zo geen stront scheppen, maar het is een leuke meid.” Binnenkort staat de speeddate tussen Catharina en Riks op het programma.