Sterren op TV
Cassius Verbond Adam Zkt. Eva B-Brave

Cassius Verbond uit B-Brave in Adam Zkt. Eva

Cassius Verbond van B-Brave doet mee aan Adam Zkt. Eva. De negentienjarige zanger annex danser is één van de verrassende deelnemers aan het datingprogramma waarbij alleenstaande kandidaten elkaar naakt ontmoeten op een tropisch eiland. Mogelijk rolt uit de realityserie uiteindelijk een relatie voor Cassius. Alhoewel de zanger over aandacht van fans niet te klagen heeft, is hij nog altijd vrijgezel. Wie weet houdt de muzikant met Afrikaanse roots aan Adam Zkt. Eva wel een vriendin over.

Cassius Verbond in Adam Zkt. Eva

De in Amsterdam geboren Cassius Verbond is één van de verrassende deelnemers aan Adam Zkt. Eva. De bekende Nederlander hoopt net als Inge de Bruijn, Kasia Dolkowska, Curt Fortin, Tony Wyczynski en Claire Borderslee iemand te ontmoeten op het tropische eiland waarmee het klikt. Om voldoende aanmeldingen te kunnen krijgen, riep Cassius de dames zelfs op om zich in te schrijven. Hij heeft echter wel eisen waaraan de dames moeten voldoen.

“Liefde begint altijd met een eerste date en ik dacht: Waarom niet puur natuur op een tropisch eiland. Ben jij dan mooie, slanke, sportieve meisje van 18 jaar of ouder en spring je samen met mij in het diepe? Ik ben Cassius van B-Brave, ik doe mee met Adam Zkt. Eva. Mail me”, liet hij weten in de oproep. Het is dan ook duidelijk dat Cassius niet zomaar ‘ja’ zegt tegen het eerste meisje dat hij tegenkomt.

Cassius Verbond van B-Brave

Cassius Verbond is ook één van de vijf leden van de band B-Brave. Hij leerde zijn collega’s Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor kennen tijdens de artiestenopleiding. Als groep besloten ze mee te doen aan de talentenjacht X-Factor en sindsdien is de carrière van B-Brave de lucht in geschoten. Ze slaagden er zelfs in een contract bij Sony Music Entertainment in de wacht te slepen. In 2017 komt er echter een eind aan de band. Alle leden hebben besloten hun eigen weg te gaan. Waar dat Cassius gaat brengen, is afwachten. Wellicht dat hij zich meer gaat focussen op het dansen.

Cassius Verbond is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.