Sterren op TV
Cassidy Roeks The Next Boy/Girl Band TNBGB

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Cassidy Roeks, vriendin Thomas Berge in The Next Boy/Girl Band

Cassidy Roeks is één van de dames die in het programma The Next Boy/Girl Band gaat proberen om een plek af te dwingen in de nieuwste Girl Band van Nederland. Deze jongedame bouwde in de afgelopen jaren al een naam op als zangeres door mee te doen aan het programma Bloed, Zweet en Tranen. Ook zat ze al in een meidengroepje genaamd Triple. In de wandelgangen wordt Cassidy Roeks daarnaast ook nog eens de vriendin van Thomas Berge genoemd.

Cassidy Roeks in The Next Boy/Girl Band

Cassidy Roeks wil haar droom graag in vervulling zien graag en doet dan ook mee aan TNBGB. Nadat ze de ronde waarop ze wordt beoordeeld op haar looks en dansmoves goed is doorgekomen, laat ze haar gouden keeltje horen. Met het nummer Stone Cold van Demi Lovato zorgt de uit Heerlen komachtige Cassidy bij iedereen voor kippenvel.

“Mooi hoor”, roept jurylid Pip Pellens nog voordat Roeks klaar is met het nummer. Niet voor niets krijgt ze dan ook drie groene desks te zien. “Cassidy, ik vergat gewoon helemaal te drukken op groen. Je hebt me helemaal meegenomen in het nummer. Je hebt het zo mooi gezongen”, vertelde Sharon Doorson.

John Ewbank vroeg zich af wat het nummer voor Roeks betekende, gezien ze bij haar laatst noot emotioneel werd. “Ik heb de afgelopen tijd best wel een zware periode achter de rug. Mijn moeder is heel erg ziek, mijn moeder is terminaal. Dus het kan morgen afgelopen zijn, ze heeft uitgezaaide kanker. Dat ze er staat, is gewoon al iets. Dat is gewoon al bizar dat het kan, daar ben ik heel blij mee.

Voor mij heeft dit nummer een iets andere betekenis dan waarschijnlijk voor de meeste meiden in deze zaal. Het was denk ik de ontlading”, aldus de woorden van Cassidy Roeks. Met haar uitvoering heeft ze een plek op de hotseat veroverd, maar nu is het de vraag of ze daar ook blijft zitten.

Cassidy Roeks is vriendin van Thomas Berge

De twintigjarige Cassidy Roeks wordt in de wandelgangen inmiddels ook al de vriendin van de 26-jarige Thomas Berge genoemd. Bevestigd is dat nieuws echter nog niet. Wat we wel weten, is dat we Cassidy Roeks in het verleden al voorbij hebben zien komen bij Bloed, Zweet en Tranen.

Inmiddels vormt ze samen met Melissa Scherpen en Nina Meijer de meidengroep Triple. Alle drie de dames deden solo mee aan het programma waarin gezocht werd naar een nieuwe André Hazes. Met Triple bracht ze in 2015 het nummer Voel Je Mijn Hartslag uit. Bij dat nummer verscheen ook direct een videoclip.

Cassidy Roeks is te volgen via Instagram en Facebook.