Sterren op TV
Casper Nusselder Ritz Nieuwe Tijden

Casper Nusselder is Ritz in Nieuwe Tijden

Casper Nusselder is Ritz in Nieuwe Tijden. Het derde seizoen van de spin-off serie van Goede Tijden, Slechte Tijden staat garant voor een aantal nieuwe gezichten en Casper is er daar één van. Als acteur is Casper nog onbekend. Hij studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkustacademie waar hij koos voor de opleiding Toneel en kleinkunst. Tot op heden heeft hij echter vooral als model de nodige taken gehad.

Casper Nusselder is Ritz in Nieuwe Tijden

Casper Nusselder is Ritz in Nieuwe Tijden. In de serie zal hij veel optrekken met Moon Panhuys, die in het derde seizoen weer wordt gespeeld Vajèn van den Bosch. In het tweede seizoen werd de rol van Moon plots overgenomen door Judith Noyons. Met de aantrekkelijke surfdude keert zij terug naar het studentenhuis in Utrecht.

In datzelfde studentenhuis gaat in seizoen 3 van Nieuwe Tijden flink gestreden worden om een plekje. Fabian (Tom van Kessel), Fleur (Roos Netjes) en Kubus (Nienke Eijkens) hopen allen in het studentenhuis terecht te komen. De avonturen van Ritz en zijn nieuwe vrienden zijn vanaf 22 december 2017 te volgen via Videoland.