Sterren op TV
Casey Ex on the Beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Casey Johnson in Ex on the Beach

Casey Johnson is te zien in Ex on the Beach. Casey werd eerder al bekend vanwege zijn deelname aan X Factor. Sindsdien heeft hij in een aantal boybands gezeten. Nu gaan we een heel andere kant van Casey zien, gezien hij meedoet aan Ex on the Beach.

Casey Johnson popster

Casey Johnson is 23 jaar oud en geboren in Londen. Hij heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een echte popster. In 2014 deed Casey namelijk mee aan X Factor. Alhoewel hij het als solo-artiest niet ver schopte in het programma, ging hij wel aan de slag met boyband Stereo Kicks met andere hoopvolle afvallers van het programma.

Als boyband schopte ze het tot de laatste vijf van de competitie. Nadat de groep zo’n jaar samen was geweest besloten ze uit elkaar te gaan omdat ze geen recorddeal konden regelen. Een jaar later werd hij toegevoegd aan boyband Union J als vervanger van George Shelley. Na een jaar werd hij uit de band gezet omdat hij niet in het plaatje paste.

Casey Johnson in Ex on the Beach

Casey Johnson doet mee aan Ex on the Beach seizoen 8. Casey is namelijk de ex van Marnie Simpson van Geordie Shore en wil haar maar wat graag voor zich terugwinnen. “Ik wil kijken of Marnie en ik onze relatie naar het volgende niveau kunnen tillen. Ik wil zien of ze hetzelfde voelt als ik en of we er samen uit kunnen komen.”

Of dat gaat lukken, komen we te weten in het gloednieuwe seizoen van Ex on the Beach, waarin ook zijn ex Marnie te zien is.

Casey Johnson is te volgen via Instagram en Twitter.