Sterren op TV
Cas Wolters Heel Holland Bakt 2018

Cas Wolters jongste kandidaat Heel Holland Bakt 2018

Cas Wolters is de jongste kandidaat aan Heel Holland Bakt 2018. Cas is dan ook nog een student, en wel één die andere graag inspireert. Cas volgt een opleiding aan de Pabo en heeft het niet altijd makkelijk gehad in zijn leven. Cas is namelijk doof, al zorgen twee hoortoestellen ervoor dat het inmiddels weer een stuk beter met hem gaat.

Cas Wolters in Heel Holland Bakt

Cas Wolters doet mee aan Heel Holland Bakt. Hij doet niet alleen voor zichzelf mee aan de bakwedstrijd, maar hoopt vooral ook anderen te kunnen inspireren. Cas zou het geweldig vinden als heel Nederland kennismaakt met zijn Limburgse bakkunsten, maar dat is niet zijn grootste doel.

Cas is namelijk doof en hoopt dat hij ook aan andere auditief beperkte mensen kan laten zien dat als je een droom hebt dat er veel mogelijk is, ook wanneer je een beperking hebt.

Cas Wolters doof

Cas Wolters is zelf ook doof, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn dromen na te jagen. Door twee hoortoestellen lukt het hem inmiddels goed om zichzelf te redden. Mocht hij er zelf even niet uitkomen, dan kan hij altijd rekenen op zijn gebarentolk. Als Cas niet aan het studeren is of aan het bakken is, dan is hij graag met zijn vrienden. Hij houdt van zwemmen en toneelspelen. Momenteel heeft hij echter maar tijd voor één ding: Heel Holland Bakt. “De voorbereiding gaat wel goed, wel druk. Proberen en uitproberen. Ik merk toch wel dat ik vaak dingen nog beter en beter wil doen. Ik ben niet snel tevreden.”

De juryleden van Heel Holland Bakt zien al gauw gelijkenissen bij Cas met andere bekendheden. Zo vindt de één hem op Sven Kramer lijken en de ander zelfs op prins Harry. Dat zal hem ongetwijfeld achtervolgen in Heel Holland Bakt.