Sterren op TV
Caroline van Zijl vriendin Domien Verschuuren

Caroline van Zijl is de vriendin van Domien Verschuuren

Caroline van Zijl is de vriendin van Domien Verschuuren. De DJ van 3FM is al jarenlang gelukkig met Caroline, het duo is tenslotte niet voor niets al meer dan tien jaar samen. Van Zijl is echter zeker geen dame die teert op het succes van haar vriend. Ze bouwt hard aan haar eigen carrière als journalist. Daarbij is de vriendin van Domien Verschuuren ook nog eens een zeer sportief type, maar tijdens het Glazen Huis moet ze het wel een tijd zonder haar vriend doen.

Inhoudsopgave

Caroline van Zijl is journaliste

Caroline van Zijl zit in het dagelijks leven allesbehalve stil. Ze is werkzaam als digital editor bij Women’s Health en neemt ook andere journalistiek klusjes graag op. Het terugvinden van d/t-fouten doet ze met alle liefde en dat komt in haar werk dan ook fijn uit.

In het verleden heeft deze knappe kop ook voor ReVision Productions gewerkt en liep ze stage bij de Gooi- en Eemlander. Die stage werkte ze af voor haar studie Journalistiek aan de Universiteit van Utrecht. Aan die studie begon ze in 2009 nadat ze een jaar daarvoor haar VWO had afgerond.

Caroline van Zijl sportief type

In het dagelijks leven is Caroline van Zijl ook zeker een sportief type te noemen. Ze doet aan turnen, aan hardlopen en aan aerial tissu. Dat laatste zie je ook terug op haar CV op LinkedIn. “Als aerialist (luchtacrobaat) ben ik gespecialiseerd in tissu / aerial silk.

Vrienden roepen altijd gekscherend dat ik graag in de gordijnen hang, en daar is eigenlijk geen woord aan gelogen”, valt daar te lezen. Caroline verzorgt onder andere workshops en optredens in aerial tissu. Caroline is overigens ook terug te zien in onderstaande video waarin ze laat zien wat ze zoal kan als aerial artist.

Caroline van Zijl en Domien Verschuuren uit elkaar?

Caroline van Zijl is anno 2016 dolgelukkig met haar Domien, maar in het verleden is de relatie niet altijd goed verlopen. Het is een aantal jaar terug tijdelijk uit geweest tussen Domien en de 27-jarige Caroline. Drie maanden gingen ze gescheiden door het leven. Verschuuren wilde zijn horizon verbreden, maar kwam al gauw terug bij Caroline.

“Ik kwam erachter dat ik het contact met haar miste en dat ik helemaal niet zo veel behoefte had aan het ontdekken van nieuwe dingen. Geborgenheid, warmte en liefde, alles wat bij een lange relatie hoort, wegen zwaarder dan de kick van het rokkenjagen in de kroeg”, vertelde Verschuuren in de zomer van 2016 aan RTL Nieuws. Uiteindelijk is het stel toch weer bij elkaar gekomen. In de koude decembermaanden worden ze wel gesplitst, want Domien Verschuuren zit in het Glazen Huis. Tijdens die actie van 3FM moet Domien het dus even zonder vriendin Caroline doen.

Caroline van Zijl, de vriendin van Domien Verschuuren, is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.