Sterren op TV
Rob Kamphues vriendin

Caroline O’Breen vriendin van Rob Kamphues

Caroline O’Breen is de vriendin van Rob Kamphues, een Nederlandse presentator, programmamaker en autocoureur. De twee zijn sinds 2013 een gelukkig setje en de laatste jaren is Kamphues het gezicht van de Formule 1 op Ziggo Sport, samen met Robert Doornbos.

Caroline O’Breen vriendin Rob Kamphues

Caroline O’Breen is geboren in Amsterdam, waar ze studeerde op de universiteit en tegenwoordig werkt als galeriehouder in Broek, in Waterland. De twee leerden elkaar kennen via het KRO-televisieprogramma De Reünie.

Caroline O’Breen en Rob Kamphues hebben geen kinderen samen, maar Rob heeft wel al kinderen uit een eerdere relatie. De Metro schreef daar over: ‘De presentator kreeg in 2011 een dochtertje met zijn ex Mona-Liza Machado, met wie hij een kortstondige verhouding had. Kamphues eiste een DNA-test, die hem als vader aanwees.’

Rob Kamphues ruziet met ex Mona-Liza om kind en eist zelfs DNA-test

Later lagen Rob en Mona-Liza ook nog openlijk in de clinch over alimentatie en een omgangsregeling. Uit een eerder huwelijk heeft de BN’er bovendien nog twee oudere kinderen.

In 2017 vertelde Rob nog dat samenwonen met zijn nieuwe liefde Caroline O’Breen er nog niet in zit. “Misschien over een paar jaar. De kindjes van Caroline zie ik één of twee keer per week, ik heb een heel hechte band met ze. Laatst heb ik ze als een soort surrogaatvader een keer naar school gebracht met hun broodtrommeltjes, zo leuk.”

Lastige situatie tussen Rob Kamphues en zijn kinderen

En over zijn eigen kinderen, in gesprek met NU.nl: “Als ik het dan vooral even over mijn zoons mag hebben: laatst zijn we samen gaan wandelen in de bergen. Wildkamperen zonder tent in Schotland, dat hadden zij bedacht. Daar was het twee graden boven nul in de zomer. Als wij daar dan lachend uitkomen, dan is er denk ik niet heel veel mis.”

Betreft zijn dochter, over wie dus veel geruzied is, besluit hij: “Ik heb zelf bij de rechter bedongen dat we over en weer geen mededelingen doen in het openbaar, met het belang van de kleine voor ogen. Wat ik er wel over kan zeggen, is dat ik een ongelooflijk mooie band met haar heb.”

En dat laatste geldt ook voor Caroline O’Breen, met wie hij een lastige periode af heeft kunnen sluiten. Het leven (en de liefde) lacht Rob Kamphues nu weer toe!

View this post on Instagram

De meiden van t #formule1cafe !! #formule1

A post shared by Rob Kamphues (@robkamphuesf1) on