Sterren op TV
Caroline Noer vriendin Dario Dumic

Caroline Noer is de vriendin van Dario Dumic

Caroline Noer is de vriendin van Dario Dumic. De Bosnische voetballer speelt de aankomende vier seizoenen voor FC Utrecht en zijn vriendin Caroline verhuist met hem mee.

Dario Dumic en vriendin Caroline Noer in Utrecht

De sterke verdediger stond lang onder contract bij het Deense Bröndby IF, maar daar kwam hij eigenlijk maar weinig aan spelen toe. Dumic werd in het seizoen 2016-2017 uitgeleend aan de Eredivisie-club NEC en in Nederland kwam hij tot bloei. Reden genoeg voor FC Utrecht om hem definitief over te nemen van de Denen voor ongeveer 1,5 miljoen euro. Uiteindelijk speelde hij 3 seizoen voor het 1e team van Utrecht. In 17/18 draaide hij nog 3 wedstrijden mee bij Jong Utrecht. Hierna vertrok hij naar SV Darmstadt 98. Toch keerde hij een jaar later terug naar Nederland en speelde 13 wedstrijden voor Fc Twente. Nu speelt hij voor het Duitse SV Sandhausen.

In gesprek met het medium Voetbalzone zegt Dumic over zijn deal met Utrecht: “Ik denk dat het de perfecte club voor me is op dit moment en ik kan echt niet wachten om aan de slag te gaan. Een poosje geleden namen ze contact op en na een periode van onderhandelen, is het nu eindelijk afgerond. Ik had meteen een heel goed gevoel bij de club en kreeg het idee dat ze me erg graag wilden hebben.” Op die manier heeft FC Utrecht zich verzekerd van een package deal, want Dumic’ vriendin Caroline Noer is zéker een aanwinst voor het stadion van de Domstedelingen.

Dumic’ vriendin Caroline studeert rechten

Uit het Instagram-profiel van Noer wordt duidelijk dat zij momenteel rechten studeert. Daarnaast heeft ze al een paar baantjes gehad met betrekking tot marketing. Volgens haar account op LinkedIn staat ze open voor aanbiedingen, dus als jouw bedrijf nog een knappe blondine nodigt heeft … Verder gooit ze hoge ogen met allerlei mooie selfies en lijkt ze een jetsetbestaan te leven! Mogelijk kan Caroline in Nederland een mooi trio vormen met Ibi Makienok en Theresa Kofoed, de vrouwen van Simon Makienok en Nicolai Jørgensen.

Caroline Noer kun je volgen via Instagram.