Sterren op TV
Caroline Het Mooiste Meisje Van De Klas

Caroline de Kroes in Het mooiste meisje van de klas

Caroline de Kroes doet mee aan Het mooiste meisje van de klas. De jongedame is direct in de eerste aflevering van 2017 te zien in het programma.

Caroline is Het mooiste meisje van de klas

Op 3 april komt ze voorbij en gaat ze met Jaap Jongbloed op pad om te bekijken hoe het het mooiste meisje van de klas, de dame op wie iedereen verliefd was, vergaan is. De andere dames die dit seizoen meedoen zijn Natascha (10 april), Esther (17 april), Esther (24 april), Anouk (1 mei) en Linda (7 mei).

Caroline de Kroes uit Rijswijk is de eerste dame die we voorbij zien komen in Het mooiste meisje van de klas 2017. Alhoewel het leven van Caroline er vlekkeloos uitziet; ze ziet er goed uit en komt uit een familie die bekend staat om geld en allure, gaat zeker niet alles in het leven van Caroline over rozen. Ze maakt een moeilijke echtscheiding mee en verliest haar zus aan de gevolgen van longkanker.

Positief type slaat zich door zware tijden

Desondanks is Caroline een positief type, iets wat ze ook wel van huis uit heeft meegekregen vanuit haar ondernemersfamilie. Ze heeft ondanks de zware tijden in haar leven al gauw alles weer op een rit. Ze heeft een nieuwe man en een zoon.

Tegenwoordig woont Caroline in Knokke, in het noorden van België aan de kust en tegen Zeeland aan. Hoe het haar verder is verlopen, zie je in Het mooiste meisje van de klas. De aflevering waarin Caroline voorbij komt is op 3 april 2017 te zien op NPO 1.