Sterren op TV
Caroline de Bruijn speelt Janine Elschot in GTST

Caroline de Bruijn speelt Janine Elschot in GTST

Caroline de Bruijn is niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisiewereld. Ze is namelijk al méér dan 20 jaar te zien in RTL4-programma ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, waar ze Janine Elschot speelt. Inmiddels is Janine Elschot alweer jaren gelukkig met succesvol zakenman Ludo Sanders.

Haar succesvolle carrière als journaliste in Meerdijk

Inhoudsopgave

Haar succesvolle carrière als journaliste in Meerdijk

In het RTL4-programma is Janine Elschot al jaren werkzaam als succesvol journaliste, door de jaren heen wist ze veel problemen op te lossen. Zo ontmaskerde de vrouw van Ludo meerdere criminelen. Na een korte modellen carrière pakte ze het werk als journaliste weer op. 

Lees ook: Dorian Bindels in GTST na Nieuwe Tijden

Het liefdesleven van Janine Elschot

Het liefdesleven van Janine Elschot

In de afgelopen jaren heeft Janine Elschot is het programma al heel wat mannen versleten. Voordat ze ging trouwen met Ludo, had ze een relatie met Simon Dekker en Paul Luneman. De twee relaties waren beide van korte duur.

Simon Dekker, was in Meerdijk werkzaam als arts. Paul Luneman en Janine gingen al vrij snel scheiden in  het programma. Nadat ze gescheiden waren, kreeg Janine een korte relatie met Simon. Omdat Paul hier niet van gediend was liet hij hem mishandelen. 

Paniekaanvallen in het programma

De knappe Janine kreeg last van paniekaanvallen in het programma. Deze werden steeds heftige. Ze kreeg last van paniekaanvallen omdat een ander personage in het programma haar heeft proberen te vermoorden. Nadat haar hele familie weet dat ze last heeft van paniekaanvallen, trekt ze opnieuw in bij Ludo. Het gaat al snel beter met haar, ook krijgen ze weer een relatie.

Ludo Sanders en Janine

Ludo Sanders en Janine Elschot 

Ludo Sanders, speelt sinds 1996 in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Janine, was hiervoor al een aantal seizoenen te zien. 1 jaar later – in 1997 – kreeg het stel voor het eerst een relatie. Ondanks het goed leek te gaan, is niks minder waar. Het stel ging al snel uit elkaar, omdat Ludo Sanders meerdere keren vreemd zou zijn gegaan.

Ze hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, scheidde en trouwde daarna definitief opnieuw. Tot op heden is het stel gelukkig getrouwd, wat wil je nog meer?  In het echte leven zijn Erik de Vogel (Ludo Sanders) en Caroline de Bruijn (Janine Elschot) ook gelukkig getrouwd.

Kinderen en kleinkinderen van Janine Elschot

Janine Elschot is de moeder van Nina Sanders en Lucas Sanders. Nina Sanders, wordt gespeeld door Marly van der Velden. Lucas Sanders, werd jarenlang gespeeld door Ferry Doedens.

De laatstgenoemde zal bij RTL weggestuurd zijn, omdat hij verslaafd was aan middelen. Naast twee kinderen – heeft Janine – twee kleinkinderen. Nola Sanders en Max Mauricius zijn de kleinkinderen van Janine Elschot.

Het privéleven van Caroline de Bruijn

Het gaat niet alleen in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ goed met Caroline, ook in haar privéleven gaat het goed. Ze is namelijk al jaren getrouwd met Erik de Vogel die in het programma de rol van ‘Ludo Sanders’ op zich neemt. Het stel gaat het liefst samen op vakantie, daarnaast houden ze van varen en drinken ze graag een wijntje.