Sterren op TV
Caroline Beerkens vriendin Joshua Nolet

Caroline Beerkens de vriendin van Joshua Nolet

Caroline Beerkens is de vriendin van Joshua Nolet. De leadzanger van de Nederlandse band Chef’Special en deelnemer aan Wie Is De Mol? 2021 heeft de liefde gevonden bij kindertherapeute Caroline Beerkens!

Caroline Beerkens vriendin Joshua Nolet

Caroline Beerkens is niet zo heel erg aanwezig op social media, maar op Instagram kunnen we lezen dat de therapeute en Joshua Nolet elkaar in ‘coronatijd’ hebben leren kennen. De vonk sloeg blijkbaar gelijk over, want sindsdien spelen Caroline en haar zoontje Sammie een prominente rol op de kanalen van de Chef’Special-zanger!

Dat was zeer zeker niet zo gepland, want in een interview met het blad LINDA vertelt Nolet: “Ik heb een soort van relatie, ja. Toen we elkaar ontmoetten, wisten we allebei zeker dat het heel casual zou zijn. Casual en sexual, meer niet. Maar het is inmiddels al een jaar gaande, dus dan zal het toch wel meer betekenen dan alleen dat.”

Joshua Nolet leadzanger Chef’Special

Joshua Nolet en Caroline Beerkens hebben beiden moeite met de ‘vanzelfsprekendheid’ van monogamie: “Daarom verwachtten we niets van elkaar en dat is nog steeds zo. Al zijn we tijdens de lockdown min of meer gaan samenwonen, en dat bleek ook heel chill. In mijn donkere winter­maanden verwachtte zij totaal niet van mij dat ik vrolijker moest zijn dan ik was. Het is voor het eerst dat ik het gevoel heb dat ik niet hoef weg te rennen van iemand uit angst dat ik die ander niets te bieden heb.”

Joshua Nolet is hét gezicht van Chef’Special, een Haarlemse band die in 2008 werd gevormd door vijf muzikale vrienden. Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska.

Joshua Nolet in Wie Is De Mol? 2021

In december 2020 werd bekend dat Joshua Nolet te zien zal zijn in het 21ste seizoen van Wie Is De Mol? Zijn vriendin Caroline Beerkens zal ongetwijfeld zitten te juichen voor de televisie als haar vriend een goede mollenstreek uithaalt!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door C a a t j e (@caatjebbb)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door C a a t j e (@caatjebbb)