Sterren op TV
Carolina Calvagni vriendin Nicolás Tagliafico

Carolina Calvagni is de vriendin van Nicolás Tagliafio

Carolina Calvagni is de vriendin van Nicolás Tagliafio. De Argentijnse linksback kwam voor 4,5 miljoen euro naar Ajax en zijn vriendin Carolina Calvagni verhuist met hem mee. Inmiddels speelt de linkspoot voor het Franse Olympique Lyonnais.

Tagliafico kreeg rood na een tackle op vriendin Carolina Calvagni

De positie van linkervleugelverdediger is al langer een heikel punt in de Johan Cruijff ArenA en de fans van Ajax zijn niet te spreken over Mitchell Dijks. Daarom gaat Tagliafico voor de Eredivisie-topclub spelen: hij laat Independiente uit zijn vaderland achter zich. Heel fijn voor de supporters in onze hoofdstad natuurlijk, maar het beste nieuws is misschien nog wel dat Carolina Calvagni óók in ons land gaat wonen.

De grote liefde van Nicolás Tagliafico vergaarde enige faam in Argentinië (en heel Zuid-Amerika) toen er in 2016 een filmpje opdook waarin te zien was dat ze op het strand getackeld werd door haar vriendje. Het lijkt erop dat Ajax een echte killer in huis heeft gehaald: iemand die zelfs zijn eigen partner niet ontziet. Het is niet bekend of de actie later met een kaart bestraft is…

Carolina en vriend Nicolás Tagliafico hebben samen een hondje

Er is verder niet zo heel veel op het internet te vinden over de vriendin van Tagliafico, maar op Instagram heeft ze een hele behoorlijke schare met volgers opgebouwd. Ongeveer 30.000 mensen (veelal Argentijnen) kunnen haar foto’s bekijken, maar vermoedelijk worden dat er in de nabije toekomst wel wat meer.

Het is volstrekt onbekend wat Calvagni precies uitspookt in het dagelijks leven, maar op haar profiel kunnen we zien dat ze in ieder geval van de activiteiten zonnen en snowboarden houdt. Ook lijkt het erop dat Carolina en Nicolás samen een hondje hebben. Daarnaast ziet het ernaar uit dat Calvagni bijklust als model.

Carolina Calvagni kun je volgen op Instagram en Facebook.