Sterren op TV
Familie Mosselman De Opvoeders

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 april 2018

Laatst Geüpdatet: 9 april 2018

Carolien en Cornelis, familie Mosselman in De Opvoeders

Familie Mosselman doet mee aan De Opvoeders. Ouders Carolien en Cornelis willen maar al te graag laten zien hoe zij hun kinderen opvoeden. De Opvoeders is daar het ideale programma voor. Kleine camera’s zorgen ervoor dat we een kijkje krijgen in de manier waarop vijf gezinnen hun kinderen opvoeden. De familie Mosselman is er daar één van.

Familie Mosselman in De Opvoeders

De familie Mosselman laat in De Opvoeders zien hoe ze hun kinderen groot brengen. Carolien en Cornelis leiden een gelukkig leven in Ooltgensplaat, waar ze op een boerderij wonen. De twee zijn de trotse ouders van Joas van zeven, Levi van zes en Ezra van drie jaar oud. Carolien is zelfs al in verwachting van een vierde kindje.

Naar school gaan de kinderen van de familie Mosselman niet. Het is moeder Carolien die de kinderen thuis onderwijst. Het allerbelangrijkste in het gezin is structuur. We gaan dan ook merken dat deze familie uit Goeree-Overflakkee duidelijke regels hanteert. Wat we ook gaan zien, is dat de verschillende karakters van de kinderen regelmatig voor botsingen zorgen. Vanaf maandag 9 april is De Opvoeders te zien op NPO 1.

De andere gezinnen in De Opvoeders zijn: De familie Ravenhorst, de familie Elabeidi, de familie Roelvink en de familie Van der Terp.