Sterren op TV
vriendin koen weijland

Carola Kirschbaum is de vriendin van Koen Weijland

Koen Weijland, is voor veel een bekende op het internet, maar zijn vriendin Carola doet zeker niet onder. De blondine heeft op Instagram maar liefst 63.000 volgers en is hiermee ook influencer. Koen zelf staat bekend om de E-divisie en is tegenwoordig onder andere presentator van Viaplay. Ook doet hij aan YouTube waarbij hij zo’n 275.000 abonnees heeft.

Inhoudsopgave

Koen en zijn carrière

Koen Weijland, werd bekend door zijn deelname aan het e-sport wereld. Hij werd 2010, 2011 en 2015 wereldkampioen FIFA. De vriendin van Carola Kirschbaum is maar liefst 5 keer Nederlands kampioen geworden. In 2016 tekende hij een contract bij Ajax Amsterdam. Echter kwam hij nooit in actie voor de Amsterdammers.

Ook heeft Koen een enorme following op social media. Op YouTube heeft hij 275.000 abonnees, en op Instagram 163.000. Daarnaast beheert Koen ook een FIFA-community account genaamd team39. Waarbij een groep mensen werkt aan het account, die dingen over voetbal en FIFA posten.

Ook bracht Weijland een boek uit, “Strijder, leven als een professioneel e-sporter”. Hierin vertelt hij zijn verhaal hoe hij de top van de wereld aantikte met het spel FIFA.

© Instagram

Caroloa Kirschbaum

Carola is opgegroeid in Arnhem, de plek waar haar carrière ook begon als Food & Beverage Manager bij het Golden Tulip Hotel. Hier heeft ze een aantal jaar gewerkt, ze kreeg toen de kans om in de modewereld aan de slag te gaan. Toen ze hierna naar Amsterdam verhuisde kreeg ze oog voor Koen Weijland en ze zijn inmiddels al zo’n 5 jaar samen. Carola houdt zich in het dagelijks leven bezig met modellenwerk, Instagram en marketing. Ook bezit Carola haar eigen YouTube account met meer dan 10.000 abonnees, alleen is hier al ruim 2 jaar niks meer op gezet.

Zoals al eerder gezegd heeft Carola een behoorlijke following op Instagram. Door haar sexy foto’s die ze deelt, wordt ze door meer dan 63.000 volgers bewonderd. Ook heeft haar relatie met Koen hierbij geholpen want ze is vaak te zien op de socials van de Nederlandse e-sporter.

© Instagram

Carola en haar restaurant

Op 4 mei 2022 opende ze een restaurant samen met Moise Trustfull en Britt Scholte. Ze is mede-eigenaar van het restaurant ‘Poppy’s’ Op het Instagram-account van het restaurant delen ze dagelijks hun overheerlijke gerechten. Wil je bij ze werken? Dat kan. Ze hebben namelijk nog steeds een vacature openstaan.

© Instagram