Sterren op TV
Carmen Nikola Het Beste Voor Je Kind

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Carmen Kool met zoontje in Het Beste Voor Je Kind

Carmen Kool is met haar zoontje Nikola te zien in Het Beste Voor Je Kind, het nieuwe televisieprogramma van RTL 4. Carmen Kool genoot eerder al bekendheid in Nederland door haar deelname aan Miss Nederland en Miss World. Die titel werd haar echter later weer ontnomen. Voluit heet ze Carmen Selina Kool.

Carmen in Het Beste Voor Je Kind

Carmen vertelt in Het Beste Voor Je Kind dat het meest belangrijke van de opvoeding van haar zoontje Nikola is dat hij geen loser wordt. Ze hoopt dat het ventje een beroemdheid wordt, het liefst profvoetballer. Daarmee kan hij natuurlijk flink wat geld binnen brengen. “Je hoeft daar natuurlijk geen wiskunde voor gestudeerd te hebben, maar het zijn wel de helden van nu.” Carmen Kool heeft hoge verwachtingen van Nikola. Hoewel hij pas een paar jaar oud is staat alles al in het teken van profvoetballer worden.

Hij mag nog niet op voetballen, omdat hij daar te jong voor is. Daarom neemt Carmen hem mee naar andere sporten, die hij al wel mag beoefenen. Zo doet hij aan turnen en neemt de brunette hem mee naar judo, maar dat vindt hij helemaal niets. Carmen vindt dat allemaal niet belangrijk. Wat de Amsterdamse betreft heeft haar zoon voorlopig nog geen stem in welke sport hij beoefent. Ook voor het leven als ster buiten de lijnen wordt Nikola al klaargestoomd door Carmen. De Amsterdamse neemt hem mee naar luxe restaurant, zodat hij al kan wennen aan de exclusieve menukaart. Bovendien behandelt ze hem ook als een ster, door de kleine jongen iedere dag ontbijt op bed te bezorgen.

De opvoeding voor haar zoontje neemt Carmen alleen op zich. Het verhaal vertelt niet met wie Carmen Nikola heeft gekregen. Het is dus onduidelijk of de vader van Nikola een voormalige vriend van Carmen is. Ze doet het dus helemaal alleen. De opvoeding dan, want financiële steun krijgt ze wel. Het dure leven dat ze heeft met haar Nikola wordt financieel mogelijk gemaakt door haar ouders.

Carmen Kool als Miss Nederland

Carmen Kool ging een tijd als Miss Nederland door het leven. Dit kreeg ze in 2008 voor elkaar en dus mocht ze ook deelnemen aan Miss World namens Nederland. Die titel raakte ze in 2009 kwijt, omdat ze in dit jaar in een nummer van de Playboy te zien was. Hier was ze dermate schaars gekleed dat het in strijd was met de regels van de schoonheidswedstrijd, dat Carmen haar titel als Miss World Netherlands moest inleveren. Ze was toen 21 jaar oud. Ondanks die deceptie deed Carmen Kool nadien nog een aantal shoots, maar inmiddels is ze model af en investeert ze al haar tijd in de opvoeding van haar zoontje Nikola.