Sterren op TV
Carlos Manna Eindelijk Thuis Colombia

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Carlos en Manna naar Colombia in Eindelijk thuis

Carlos en Manna in Eindelijk thuis: Terug naar Colombia. Carlos is inmiddels 26 jaar oud, maar werd als klein jongetje ter adoptie afgestaan. Carlos kwam vervolgens terecht bij Manna, een Nederlandse vrouw die Carlos maar al te graag opnam in haar gezin. In Eindelijk thuis reist Carlos voor het eerst af naar Colombia om meer te weten te komen over zijn vaderland.

Carlos en Manna in Eindelijk thuis

Carlos en Manna doen mee aan Eindelijk Thuis. In het programma zien we hoe Carlos voor het eerst terugkeert naar zijn geboorteland. Als hij veertien maanden oud is, komt hij in het gezin van Manna terecht. In Nederland groeit hij op, maar toch kriebelt het voor hem om eens een bezoekje te brengen aan Colombia.

Samen met zijn adoptiemoeder Manna en Daan Nieber reist hij nu af naar Colombia om meer te weten te komen over het land waar hij vandaan komt. Hij komt er in het programma niet alleen achter waar hij nou geboren is, maar komt ook veel meer te weten over de cultuur van het land.

Carlos en Manna

Carlos en Manna nemen in Eindelijk thuis ook de tijd om te spreken over de adoptie. Zo blijkt Carlos absoluut geen makkelijk kind geweest te zijn. Hij is zelfs uit huis geplaatst wegens gedragsproblemen. “Ik was heel agressief, wat voor veel spanningen zorgde in het gezin.”

“Ik hoop daar mijn excuses te maken voor wat er tussen ons is gebeurd en haar een oprechte knuffel te kunnen geven”, aldus Carlos. Mocht hem dat lukken, dan is dat een aardige overwinning. Vroeger lukte het hem namelijk nooit om een knuffel te geven, juist omdat hij verstijfde op het moment dat zijn adoptiefamilie bij hem in de buurt kwam. Het is voor Carlos te hopen dat de terugkeer naar zijn vaderland hem de nodige antwoorden zal geven.