Sterren op TV
Carlijn Remo Grenzeloos Verliefd Italië

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Carlijn en Remo in Grenzeloos Verliefd

Carlijn en Remo deden in 2014 mee aan Grenzeloos Verliefd. Carlijn was tot over haar oren verliefd geworden op Remo. Het nadeel was echter dat hij in Italië woonde. Carlijn werd echter zó verliefd op Remo dat ze haar liefde voor hem niet meer kon verbergen en er uiteindelijk voor koos om te verhuizen naar Italië. Samen met Remo is ze inmiddels de trotse eigenaar van een Bed & Breakfast in Brindisi.

Carlijn en Remo in Grenzeloos Verliefd

Carlijn ontmoette tijdens haar vakantie in Brindisi de eigenaar van de bed & breakfast waar ze in logeerde. Het bleek om Remo te gaan, een charismatische en sociale man die haar het dorp liet zien. In eerste instantie zien de twee elkaar vooral als vrienden, maar dan slaat ook de vonk over. Een moeilijke liefde voor Carlijn, omdat ze zelf in Nederland woont. Voor Remo besluit ze echter ieder weekend naar Italië te gaan. Tot het moment dat ze definitief de keuze maakt en Nederland achter zich laat.

De grote vraag was toen echter nog wel hoe het Carlijn zou bevallen in Italië. Vooral omdat Remo veel aan het werk is en ze zal moeten wennen aan de cultuur. Al gauw blijkt de keuze van Carlijn om definitief naar Italië te gaan goed uit te pakken. Ze is dolgelukkig met Remo en ze gaat zelfs aan de slag in de bed & breakfast del Teatro. Ook is ze hard aan de slag gegaan met het leren van de Italiaanse taal.

Hoe is het nu met Carlijn en Remo?

De aflevering van Carlijn en Remo werd in 2014 uitgezonden. Het is dan ook de grote vraag hoe het nu is met Carlijn en Remo en gelukkig is er goed nieuws. Getuige de social media van Carlijn zijn de twee nog altijd samen en dolgelukkig met elkaar. Carlijn woont dan ook nog steeds in Brindisi. Sinds 2015 zijn ze ook nog eens de trotse baasjes van hond Piff. Het zit dan ook wel goed met Carlijn en Remo.