Sterren op TV
Carlijn Carter Het Mooiste Meisje van de Klas

Carlijn Carter in Het Mooiste Meisje van de Klas

Carlijn Carter doet mee aan Het Mooiste Meisje van de Klas. Carlijn viel eigenlijk al van jongs af aan op. Zij was één van de meisjes die al op jonge leeftijd wist wat ze wilde worden en dat was bij haar een andere wens dan veel van haar leeftijdsgenoten. Carlijn wist namelijk al als kind dat ze Playboymodel wilde worden.

Carlijn Carter in Het Mooiste Meisje van de Klas

Carlijn Carter doet mee aan Het Mooiste Meisje van de Klas. De in 1981 geboren jongedame zag het levenslicht in Eindhoven en is de dochter van een Nederlandse moeder en Engelse vader. Al van kinds af aan heeft ze een duidelijk beeld van hoe haar toekomst eruit moet zien: Carlijn wil Playboymodel worden. Dat ze op haar veertiende al haar geld verdiende als danseres in discotheken was alvast een mooie stap naar haar uiteindelijke doel toe.

Toch verliep het leven van Carlijn zeker niet altijd rooskleurig. Haar ouders gingen uit elkaar toen zij vier jaar oud was en Carlijn bleef achter bij haar vader. Het zorgde ervoor dat ze thuis erg vaak klasgenoten over de vloer kon laten komen, die haar huis zagen als een soort van coffeeshop. Dat haar vader zo nu en dan te veel dronk, zorgde er echter ook voor dat Carlijn al op jonge leeftijd volwassen moet worden. In Het Mooiste Meisje van de Klas komen we erachter hoe het leven van Carlijn verder is vergaan. Zo kwam ze in 2009 nog in het nieuws, nadat ze eindelijk haar halfzus Emma had leren kennen.

Carlijn Carter is te volgen via Facebook en Instagram.