Sterren op TV
bert-van-leeuwen-carla-150x150

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 mei 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Carla van Leeuwen de vrouw van Bert van Leeuwen

Carla van Leeuwen is de vrouw van Bert van Leeuwen, een Nederlandse presentator, journalist en televisiemaker. De twee zijn al weer meer dan 40 jaar getrouwd en nog altijd absoluut onafscheidelijk. De zoon van Bert en Carlo van Leeuwen, Laurens, heeft een relatie met topmodel Romee Strijd.

Carla van Leeuwen vrouw Bert van Leeuwen

Carla van Leeuwen en Bert van Leeuwen zijn al sinds mensenheugenis bij elkaar. In gesprek met het blad Story probeert hij ‘zijn huwelijksgeheimen’ uit te leggen: “Ik geloof dat mijn kinderen redelijk tevreden zijn, maar ze zijn net zo blij met hun moeder als met mij. Dus dat zou ik niet overschatten.”

“Niemand is perfect, ook ik maak weleens foutjes, maar het belangrijkste is dat we het leuk hebben met elkaar. Ik heb het gewoon getroffen met mijn vrouw en kinderen, dus ik knijp mijn handjes dicht.”

Bert en Carla van Leeuwen al heel lang getrouwd

De eerste ontmoeting, in de kerk toen hij tien jaar jong was, herinnert Bert van Leeuwen zich nog wel. “Mijn ouders waren lid van een Pinkstergemeente in Den Haag en tijdens een van deze bijeenkomsten ontmoette ik Carla. Ze was twee jaar jonger dan ik en het was liefde op het eerste gezicht.” Bert vroeg haar mee uit en van het een kwam het ander.

Lees hier ook: Andrea Pleijte vriendin van Art Rooijakkers

Zoon Bert van Leeuwen heeft relatie met model Romee Strijd

De oudste zoon van Bert van Leeuwen en zijn vrouw Carla, Laurens, heeft een relatie met niemand minder dan het Nederlandse topmodel Romee Strijd. De knappe blondine, gezicht van Victoria’s Secret, vertelde al eens over haar relatie met Laurens: “Wij waren al een stel toen ik nog moest gaan doorbreken als model, wat betekent dat we dat allemaal samen hebben meegemaakt, maar ook dat ik weet dat hij van me houdt om wie ik ben en niet om wát ik ben.”

En Bert zei over Romee als schoondochter: “Ze werkt hard voor haar carrière. Het is niet altijd even makkelijk en ja, daar ben ik wel trots op. (…) Als ze bij ons thuis is, zit ik niet naar haar te kijken van: ‘oh, dat is Romee het topmodel’, net zo min dat ze naar mij kijkt van: ‘dat is Bert de presentator’, dat heb je gewoon niet met elkaar.” Hoe dan ook mag zijn vrouw Carla van Leeuwen apetrots zijn op Bert, Romee, Laurens en de hele familie!

In november 2022 is hun eerste dochter June van Leeuwen geboren!